Single Blog

Ai fost mintit zeci de ani ca esti imperfect. Afla cum esti in realitate!

Te crezi o fiinta imperfecta, o creatura insignifianta, iar ceilalti sunt importanti, destepti, minunati?

Stiu ca profesorii te-au invatat ca daca nu iei 10 la matematica nu vei reusi nimic in viata. La fel si parintii tai. Mai stiu ca toate acestea ti-au creat frustrari, pe care le-ai carat in spate ani de zile.

Probabil ca de la societate ai invatat ca nu vei fi iubita si dorita daca nu ai dimensiunile  90-60-90, daca ai trecut de 30 de ani, daca nu ai un cont gras in banca sau nu faci anumite compromisuri.

Vrei ADEVARUL tinut SECRET?

https://www.youtube.com/watch?v=zZRgs5WfRGY&feature=youtu.be

Toate aceste povesti sunt niste MINCIUNI. Ele te-au facut sa te autocritici, sa te vezi mic/a, nesemnificativ, un nimeni pe pamant. Cand colo TU, esti o fiinta UNICA, MINUNATA, PERFECTA.

Ca sa incepi sa te simti asa, integreaza cuvantul UNIC:

  • UNIC inseamna ca nu mai este altul / alta ca tine in cei 7 miliarde cati suntem pe planeta, Mesajul de la Univers ca esti valoros exact asa cum esti, vine cu amprenta unica pe care o ai.
  • Nefiind o intamplare ca esti UNIC, sigur ai misiunea ta proprie. Chiar crezi ca este o intamplare sa fii unic?
  • UNIC-itatea vine cu o valoare imensa, doar pentru ca te-ai nascut
  • Daca esti UNIC, clar ca nu te poti compara cu nimeni, nu esti nici mai gras, nici mai slab, nici mai batran, nici mai putin valoros ca altul. Deci esti perfect asa cum esti.

Ceea ce vreau sa-ti spun este ca atunci cand te judeci si te critici te compari cu altii. Atunci vrei sa inlocuiesti ceva ce nu-ti place la tine cu ce vezi la altii. Te ranesti singur prin judecata. Tu de fapt crezi ca poti inlocui un rau ( acela de a suferi pentru nu stiu ce lucru pe care il crezi imperfect la tine) cu alt rau si mai mare ( acela de a te judeca ). Nimeni nu evolueaza prin autocritica. Incepi adevarata ta evolutie acceptand ca esti unic si invatand sa te accepti neconditionat exact asa cum esti. Acest lucru te face sa atragi ceea ce iti doresti in viata.

Ia-ti un timp de 7-10 zile in care nu te mai critici, dimpotriva te autocomplimentezi si celebrezi faptul ca ESTI, ca esti UNIC, ca esti perfect, minunat. Seara, dupa tot tumultul cotidian fii recunoscator pentru un lucru pe care l-ai facut si de care esti multumit. Dupa aceste 7-10 zile de practica a autocomplimentarii, te rog sa-mi scrii un mic comentariu despre ce s-a schimbat in viata ta, dand sansa si altora sa invete din experienta ta.

Te rog da acest articol mai departe, dupa ce il citesti tu.
Ce zici daca, in urma recomandarii tale, un om va fi mai fericit? Doar stii ca faptele bune sunt rasplatite inzecit de Univers.

Cu drag,

Cerasela Rogen

Comments (0)