Creeaza-ti planul de afirmatii pozitive zilnice care iti schimba viata!

Ai fi crezut vreodata ca o propozitie afirmativa, pozitiva iti poate reprograma softul mental? Acum cativa ani buni nu as fi crezut nici eu., dar experienta m-a invatat ca este totul foarte simplu, ma rog, daca esti organizat si determinat sa schimbi ceva in bine, in viata ta.

Repetarea zilnica a acestor afirmatii pozitive iti schimba de fapt perceptia asupra lucrului pe care doresti sa-l schimbi. Ai observat ca oamenii carora le faci un compliment isi schimba atitudinea instantaneu, incep sa zambeasca, se simt bine si aproape te imbratiseaza? Daca insisti, le schimbi ziua toata in bine si isi vor aduce aminte de intalnirea cu tine cu mare placere. La fel se intampla si cu rostirea zilnica a lucrurilor pozitive despre tine: sunt frumoasa, sunt inspirata, am tot ce imi trebuie pentru a reusi sa impresionez publicul la seminarul din seara aceasta, arat bine, ma simt excelent, sanatatea mea este de fier, am un job excelent, castig suficient cat sa-I ajut si pe altii, etc.

Acest exercitiu simplu incearca sa-l faci mai ales atunci cand crezi ca orice ai face, un lucru anume nu-ti iese. Poti face la fel si atunci cand vrei sa-ti conservi starea de bine, de succes, de implinire si atunci faci afirmatiile pozitive zilnic in sens de recunostinta fata de Univers.

Zilnic, rosteste afirmatiile tale pozitive personale, poti chiar sa te folosesti de anumite intervale ale zilei ca sa-ti fie mai simplu. De exemplu, dimineata dupa ce duc copiii la scoala, eu rostesc urmatoarea afirmatie pozitiva: ÔÇť Copiii mei sunt sanatosi si fericiti, ma bucur de o familie extraordinaraÔÇŁ. La fel poti face cand ajungi la serviciu ÔÇť afacerile imi merg struna, sunt o femeie prospera si detin atat de multe bunuri materiale, incat pot sa le vin in ajutor si altoraÔÇŁ, ÔÇť am un loc de munca minunat, ma simt implinita in carieraÔÇŁ. Ideea este sa-ti creezi propria rutina si propriile afirmatii zilnice ca sa ai succes.

Daca ai nevoie de inspiratie pentru a-ti crea afirmatiile, contacteaza-ma!

Cu drag,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.