Cunosti magia ce atrage partenerul potrivit?

Ti-ai pus toate sperantele in fiecare relatie trecuta si nici una dintre aceste relatii nu s-a finalizat cum ai vrut tu.

Ai facut tot ce a depins de tine ca relatia sa mearga, ai renuntat la tot ce te bucura si iti placea tie personal, ca sa-i faci pe plac partenerului/ partenerei de viata.

Si totusi din partea lui / ei a venit de fiecare data raspunsul ÔÇ× nu cred ca va mergeÔÇŁ, ÔÇ× nu esti cum credeam euÔÇŁ, ÔÇ× nu m-ai face fericit/ a..ÔÇŁ, ÔÇ× ar fi mai bine ne despartimÔÇŁ.

Probabil ca ai simtit in acel moment ca toata viata ta se naruie, ca esti cea mai mica si neinsemnata fiinta de pe mapamond, ca nu meriti o relatie adevarata, ca nu ai facut totul..

Probabil ca inca te mai chinui cu ideea ca toate relatiile de dragoste sunt menite sa sfarseasca rau si stai ancorat/ a in trecut, perpetuand sentimentul de tristete, de resemnare ca nu mai ai nici o sansa.

Un motiv comun pentru care oamenii nu mai sunt capabili sa-si gaseasca partenerul de viata potrivit este ca se uita in trecutul lor sau la cuplurile din jurul lor si isi valideaza convingerea limitativa ca nu exista iubire si romantism decat in filme. De cele mai multe ori in relatia ta din trecut nici nu a fost vorba de iubire, nu a fost o relatie fericita si totusi te lasi conectat/a la acea relatie trecuta, incheiata, fara corespondenta in prezent.

Stii ce iti lipseste pentru a fi fericit/a in relatiile viitoare?

IUBIREA DE SINE..

https://youtu.be/WMfJdBcOlQc

Te-ai abandonat in favoarea celuilalt, ti-a calcat sufletul in picioare ca sa-i fii pe plac, sa nu-l superi, sa nu-l contrazici, ca sa te iubeasca, sa te accepte, sa te vrea.

Iubeste-te pe tine insuti, ca sa-l poti iubi pe celalalt, umple-ti propriul rezervor cu iubire ca sa poti darui iubire. Nu poti darui ceva ce n-ai.

90% din oameni cred ca celalalt este mai important si lui trebuie sa-i daruim tot timpul, atentia si energia noastra. Si ghici ce? Dupa toate aceste sacrificii, partenerul te paraseste si tu ramai consternat si furios ca nu a apreciat toate eforturile tale din ultimii 1-3-5-20 de ani.

Azi vreau sa te invat cum sa-ti construiesti o relatie perfecta si sa uiti de trecut. Vreau sa incepi prin a fi recunoascator/ recunoscatoare pentru toate relatiile esuate din trecut. Ele nu sunt esuate in fapt, pentru ca ele te-au ajutat sa devii mai puternic/a si echilibrat/a emotional. Acum esti pregatit/a sa intalnesti adevaratul suflet pereche.

De acum vreau sa incepi sa te descoperi, sa vezi ce fiinta minunata esti si sa te sprijin sa-ti recapeti increderea in tine:

  1. Fa-ti o lista cu 20 calitatile pe care crezi ca le ai si citeste-le in fiecare dimineata. Iti ia un minut. Te va ajuta sa constientizezi cine esti cu adevarat si vei crea o noua cale neuronala.
  2. Manifesta recunostiinta pentru cat de minunata esti si pentru tot ce te bucura pe tine.
  3. Incepe sa te iubesti pe tine insuti/ insati, doar asa vei permite si celorlalti sa te iubeasca.
  4. Da-ti voie sa fii persoana minunata care esti in autenticitatea ta, fara masti si fara frici, venite din comparatii inutile. Esti UNIC /A.
  5. Trimite in Univers intentia de a avea partenerul de viata potrivit, in cele mai mici detalii: ÔÇť intentionez sa intalnesc un barbat brunet, inalt, cu simtul umorului, de 35 de ani, romantic, care s ama sprijine in toate proiectele mele, sa-si doreasca copii, sa iubeasca animalele, sa-mi aduca floriÔÇŽÔÇŁ, exact asa cum ti-l imaginezi tu. Daca esti barbat, compune profilul partenerei ideale.

Felicitari!!! Tocmai ai creat energia partenerului potrivit, care va fi adus in viata ta.

Universul este receptiv la dorintele tale si vine in ajutorul tau de fiecare data, de aceea intentia si cererea ta trebuie sa fie cat mai concreta si explicita. Poate intentia nu se va materializa instantaneu, dar daca te pastrezi in starea de recunostinta pentru tot ce iubesti in prezent si celebrezi iubirea, iti garantez rezultatul dorit.

Aminteste-ti intotdeauna ca IUBIREA DE SINE este cea aduce iubire in viata ta.

Te invit sa imi scrii intr-un comentariu la acest articol. Da sansa si celorlalti sa invete din experienta ta.

Daca gasesti interesant acest articol, da mai departe acest email. Poate in urma recomandarii tale, un om isi va gasi partenerul de viata si va fi mai fericit. Stii ca faptele bune sunt rasplatite inzecit de Univers.

Cu drag,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.