fbpx
Preaload Image

Curs Stres și Burnout

Avatar utilizator
(0 review)
255.00lei
stressiburnout

Toți trecem cu siguranță prin astfel de episoade în care simțim că nu mai putem înainta, iar așa ne scade stima de sine, energia piere și creierul nostru se blochează.
Cum scăpăm totuși din această strâmtoare❓ Cum ne recăpătăm productivitatea și revenim la cine suntem noi cu adevărat❓

Și ție ți s-a întâmplat să rămâi fără energie după prânz❓ 😟 Să începi să te izolezi și să nu mai ai chef de nimeni și nimic❓ Simți că nu mai poți vedea luminița de la capătul tunelului❓ Te simți blocat în toate planurile, pe cel profesional, sentimental sau chiar sănătate, fără urmă de soluție❓
Atunci când reușim să eliminăm stresul, creierul funcționează mult mai optim, găsim soluții mai rapid și începem să atragem situații favorabile în viața noastră.
Dacă vrei și tu să depășești aceste momente de blocaj în care te afli, atunci este vital să intri într-un proces de transformare. 👉🏼 Iar acel proces este cursul meu despre stres și burnout.

Oboseala cronică și stresul sunt cele mai mari probleme ale societății în care trăim. 🤕
Cei care cunosc aceste stări sunt adesea cei care se afundă în orele neîntrerupte de muncă, se compară în permanență cu alții pe care îi consideră mai rapizi și mai productivi, iar încet-încet apare și frustrarea care duce la diminuarea focusului, lipsa creativității și a motivației de a merge înainte cu sarcinile sale.

În acest curs îți voi oferi toate instrumentele necesare pentru a combate și elimina acest cumul de emoții negative și oboseală, care nu fac decât rău sănătății tale fizice și mentale. Vei descoperi soluții și secrete care vor transforma stresul excesiv într-o amintire neplăcută, aducându-ți o serie întreagă de avantaje:

🔸Vei afla cum să ajungi să te simți din nou împăcat cu trupul, sufletul și mintea ta
🔸Vei afla ritualuri cu care să îți începi ziua pentru a fi cât mai productiv
🔸Vei descoperi cum să îți explorezi creativitatea
🔸Vei învăța exerciții benefice de respirație care te vor relaxa în momentele tensionate
🔸Vei învăța cum să atingi echilibrul dintre viața personală și cea profesională

👉🏼 Iar mai multe beneficii ale acestui curs le vei afla singur, așa că te aștept să pornești, cu mult curaj și determinare, pe acest drum al transformării, plin de surprize revelatoare! 💫

Course Features

  • Lecțiile 4
  • Quizzes 0
  • Students 464
  • Assessments Yes

Reviews

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
255.00lei