Stii deja teoria dar nu reusesti sa implementezi?

Iti doresti sa ai o viata mult mai prospera si abundenta?

GRUPA FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Grupele de Whataspp vor avea 30 de membri si vom incepe atunci cand cele 30 de locuri vor fi ocupate.

*Locurile sunt limitate la 30, nu se vor face exceptii deoarece este extrem de important sa fie respectate regulile(le gasiti mai jos) pentru a avea cel mai bun rezultat.

CUM?

Vom lucra zilnic impreuna intr-o grupa de whataspp pentru a crea sinapse noi, deoarece obiceiurile sanatoase duc la rezultate masive. Prin exercitii, meditatii si control al actiunilor, va voi urmari de aproape evolutia si bineinteles corecta pasii pentru a avea un rezultat scontat.
In fiecare zi timp de 30 de zile vom lucra mai intens decat la o sedinta one to one (1 la 1), vom fi conectati 24h din 24h iar prin toate exercitiile ce le veti primi, vom trece direct la actiune.
Acest lucru este posibil deoarece, VOI, toti participantii, nu primiti doar informatii, ci veti avea de executat diferite ``TEME PENTRU ACASA`` si in fiecare zi trebuie sa imi raportati in privat ceea ce ati facut si care a fost rezultatul. Repet, scopul acestor grupe nu este doar de informare si conectare, ci de ACTIUNE! De aceea, orice participant are dreptul la 3 greseli. In momentul in care 3 zile nu faci provocarea data, VEI FI DAT AFARA DIN GRUPA. REGULILE sunt foarte stricte si nu se accepta scuze.

GRUP DE FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Grupa de focus pe Whatsapp

Exercitii, teme, meditatii, zilnice

Aceasta grupa este special creata pentru a opri complet procrastinarea. Nu se accepta in nici un fel, abateri de la regulile grupei si fiecare membru trebuie sa faca si sa documenteze zilnic faptul ca a indeplinit misiunea zilei.

Grabeste-te locurile sunt limitate si se vand foarte repede!

PRETUL DE PARTICIPARE in GRUPA DE FOCUS este de 1200 RON

DE CE?

Am auzit de foarte multe ori aceasta expresie: ``Teoria o stiu, mai greu cu practica``. De aceea am hotarat sa va sustin in a face schimbarea dorita din diferite arii ale vietii voastre.
Un concept revolutionar, ce este menit pentru a sustine pas cu pas orice persoana ce isi doreste RAPID implementarea unui mindset nou, dar si a actiunilor in subconstient pentru a avea rezultatele dorite in maxim 30 de zile.
Spre diferenta de un workshop sau un curs, aceasta grupa ne ofera posibilitatea nu doar de a asilima informatie noua, ci sa o si aplicam in timp real, asigurandu-ne astfel ca Legea lui Cialdini, in acest caz nu se va mai aplica.
Cu totii cautam solutii si nu doar indicatii, iar tehnologia ne ajuta sa gasim metode noi, creative pentru a ajunge acolo unde ne dorim.
Din experienta mea in dezvoltare personala, va pot spune ca nimic nu s-a schimbat fata de atunci cand am inceput eu. Desi accesul la informatie este mult mai usor, totusi partea cea mai importanta dar si cea mai dificila este implementarea ei in viata noastra. Fara o serie de norme, singuri ne este foarte greu sa facem pasii semnificativi, deoarece aceasta experienta ne scoate complet din zona de confort. Cunosc persoane ce au inceput odata cu mine acest parcurs, dar nu au ajuns la acelasi nivel, pentru ca avem nevoie de automotivatie, disciplina, consecventa si cateodata chiar de cineva sa ne reaminteasca cat de importanta este aceasta decizie pentru noi. Toate aceste aspecte sunt implicit incluse in programul si metodologia Grupei de Focus.

GRUPA DE FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Bine ai venit in cadrul GRUPEI DE FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE.
M-am decis sa fac ceva deosebit deoarece am observat de nenumarate ori cum procrastinarea si lipsa ghidajului zilnic impiedica sau incetineste progresul. Metodele clasice de a asimila informatia sunt depasite, dar ceea ce am descoperit in ultimele luni, de cand continui sa creez grupe de Whatsapp, este ca acestea au un efect foarte puternic asupra ACTIUNII in SINE! Ca procent, peste 90% din participanti fac schimbarea mai usor si chiar mai eficient. Asta deoarece prin supravegherea zilnica, ghidaj si exercitii am reusit sa creez sinapse noi, asta inseamnand, reprogramarea mintii subconstiente pentru a asimila obiceiurile productive, pentru a identifica si implicit a indeparta mult mai rapid orice urma de toxicitate din aspectul vietii ce ne intereseaza. Grupele de Focus sunt dedicate pentru fiecare dintre cele 4 aspecte cele mai importante ale vietii noastre: ABUNDENTA SI PROSPERITATE, PARENTING si MENIRE.

Daca doresti sa participi intr-o astfel de grupa iti dai acceptul pentru a respecta toate regulile grupei.

MOD DE DESFASURARE:

-In fiecare zi, in prima parte a zilei vei primi un exercitiu si fiecare dintre acestea au si o parte ce trebuie ca tu sa o indeplinesti.

-Ai timp pana la sfarsitul zilei sa indeplinesti misiunea si trebuie documentat rezultatul in privat. Adica o sa imi trimiteti mie, fiecare dintre voi, deoarece trebuie sa am o evidenta a actiunior tale. *se poate in urma desfasurarii acestor exercitii, in functie de fiecare, sa mai primiti altele de completare, personalizate in privat, care trebuiesc si acestea documentate.

-cine nu raspunde sau nu face exercitiulipana la sfarsitul zilei - se considera o greseala - la 3 greseli esti eliminat.

-cine nu face exercitul intr-o zi trebuie sa il faca in ziua urmatoare, toata lumea trebuie sa indeplineasca toate exercitiile fara exceptie.

-Grupa de focus se desfasoara timp de 30 de zile iar numarul maxim de participanti este de 30!

-Locurile se pot rezerva iar o grupa va porni atunci cand sunt 30 de participanti inscrisi. *numarul celor inscrisi si cate locuri au mai ramas va fi anuntat atat pe paginile de social media cat si pe aceasta pagina in partea initiala.

cerasela png

Au inceput inscrierile pentru GRUPA DE FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE

ASIGURA-TI UN LOC

ATENTIE LOCURI LIMITATEDOAR 30 LOCURI DISPONIBILE

Numarul de locuri ramase pana la inceperea grupei:

2

Inscriete ACUM si ai un loc rezervat pentru 24H

Ce primesti la acesta Grupa de Focus pe WhatsApp?
• 540 de ore de coaching
• Acces la 1 Webinariu personalizat


VALOARE TOTALA-1200 RON

Ce vei castiga prin acest GRUP:

✔ te simți blocat atât pe plan profesional cât și personal;
✔ nu mai poți simți bucurie sub orice fel;
✔ îți dorești să evoluezi și nu știi cum;
✔ îți dorești să obții anumite lucruri și simți că le meriți, dar nu știi cum să le ceri;
✔ ai nevoie de un restart în viața ta.

Informatii noi ce vei descoperi in acest GRUP:

✔ cum să interpretezi semnele ce Universul ți le oferă;
✔ cum să manifești schimbarea în viața ta imediat;
✔ care trebuie să fie mindset-ul potrivit pentru a reuși în orice îți propui;
✔ cum să plantezi semințe de succes, zilnic;
✔ cum controlezi mintea.

Ce pierzi daca nu participi in acest GRUP:

✔ Exercițiile în energia puternică a grupului;
✔ Să cunoști oameni cu aceleași preocupări;
✔ Să nu știi niciodată cum anume funcționează miracolele;
✔ Șansa ta de a te măiestri și a începe o nouă etapă evoluată a vieții tale;
✔ O atmosferă unică, magică și informație specială;
✔ Șansa ta de conectare cu cine ești cu adevărat;
✔ Șansa de a deveni membru al comunității GURII de OXIGEN;

TESTIMONIAL PAULA

TESTIMONIAL IOANA

TESTIMONIAL PAULA

TESTIMONIAL MIHAELA

Locurile sunt limitate! Rezerva-ti-l din timp si hai sa trecem la actiune!

TESTIMONIAL CRISTINA

TESTIMONIAL ALIN

ATENTIE! Locurile pentru grupele noastre se ocupa foarte repede pentru ca sunt pline de sfaturi utile, oameni interesanti si toate acestea iti deschid ochii catre un nou mod de a vedea viata.
Acest grup nu va face exceptia de la regula. Inscrie-te din timp!