DORESC SA AFLU MAI MULTE! CE CREZI, CREEZI Am creat un sistem cu rezultate dovedide atat stiintific cat si practic, AFLA MAI MULTE prin rezultate, special pentru a te ajute sa treci peste blocaje. "ZAMBESTE FARA MOTIV si Universul iti va trimite si motivul pentru care ai zambit." INSCRIE-TE ACUM! Devino membru al Comunitatii GURA de OXIGEN.
cerasela png cine sunt eu

INCANTATA DE CUNOSTINTA, EU SUNT CERASELA ROGEN.

Dragii mei, pentru cei care nu mă cunosc încă, sunt Cerasela Rogen, coach transformational.

Am o experiență de peste 9 ani jumătate în discursuri motivaționale, evoluție și dezvoltare personală, timp în care am avut numeroase colaborări cu branduri și companii de renume din România, dar și peste 10.000 de ore de lucru one-to-one.
Pe lângă moderarea emisiunilor ”Cerasela Show” la televiziunea 6TV și ”De vorbă cu Cerasela” la radio Gaia, sunt și fondatoarea comunității ”Milionare în Idei” din 2013 și particip activ în calitate de invitat la numeroase emisiuni televizate.
Unul dintre proiectele de care sunt foarte încântată este Gura de Oxigen, care se desfășoară săptămânal, în fiecare zi de luni, având un succes deosebit (peste 2.000 de vizualizări per ediție) în cadrul sesiunilor deschise de pe pagina mea de Facebook.
Tot în această perioadă, organizez Grupe de focus, pornind de la teme variate de interes general. Astfel, ai acces direct la mine și la metodele folosite de mine pentru a îmbunătăți acele aspecte ale vieții la care dorești să lucrezi.

Drive-ul meu este iubirea pentru oameni, pentru faptul că sunt mai mult decât ei însuși cred, iar provocarea mea e tocmai aceasta, de a-i face să se privească prin ochii mei, să înțeleagă cât de importanți sunt cu adevărat.

Îi ajut pe aceștia printr-o metodă aparte, specială, denumită ARC: ofer o transformare totală, dezactivând trecutul și lucrând cu prezentul pentru a clădi un viitor așa cum ți-l dorești.

Te invit să ne cunoaștem și să descoperim împreună cum te pot ajuta să ai transformarea pe care ți-o dorești.

Cerasela Template Versiunea Fata
Cerasela Template Versiunea Spate

CURSURI ONLINE

Acestea sunt cursurile ONLINE active in acest moment.

abundenta produs

GRUPA FOCUS - ABUNDENTA SI PROSPERITATE

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet | Whatsaspp

relatii produs

GRUPA FOCUS - RELATII NOI - IUBIRE - ARMONIZARE RELATII

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet | Whatsaspp

MEDITATII ONLINE

9 Meditatii

THUMBNAIL 1

Chiar dacă nu ai meditat niciodată, nu știi ce înseamnă sau nu înțelegi exact la ce se referă, meditațiile sunt pentru tine!

Dacă ești familiar sau nu cu această practică, lasă-mă să-ți spun, pe scurt, secretul din spatele ei, ce o face atât de eficientă: este calea sigură, directă, de a te conecta cu adevăratul tău sine, cu acea magie din interiorul tău, de a te regăsi în totalitate.

Este cheia pentru a te regăsi și pentru a rămâne conectat cu tine însuți în cel mai profund mod posibil.

Dacă este ceva nou pentru tine, este foarte important, fiind la început de drum, să ai meditații ghidate, astfel încât să înveți cum să meditezi pentru a te regăsi în totalitate.

Fie că te interesează să te redescoperi doar într-o arie a vieții, fie că vrei să fii conectat cu tine însuți pe toate planurile, poți să alegi exact din cele 9 meditații pe cea care te interesează sau le poți achiziționa pe toate, pentru a te bucura de dezvoltare în toate aspectele.

Conectându-te cu tine însuți, vei regăsi inspirația, ghidarea, călăuzirea, vei ajunge la pronfuzimea persoanei tale, la autenticitate.

Odată ajuns acolo, vei simți bucuria de a te simți bine cu tine, de a face lucruri pe care nu ai îndrăznit până acum să le faci, vei câștiga bani pe care nu credeai că îi poți câștiga, vei avea inspirația de a deveni omul potrivit, la locul potrivit, în timpul potrivit. Tot ce înseamnă meditația este cheia spre succes, spre sinele divin căruia îi permitem și îi comunicăm totodată să dea frâu liber, să intre în acel ritm și val care ne duc muuult mai sus decât am crezut vreodată că putem ajunge.

Meditația este o experiență extraordinară, de-a dreptul magică, ce ne permite să comunicăm cu subconștientul, cu Universul, cu Creatorul, cu sinele care ne dă curajul să fim originali, ne arată cât de minunați suntem.

Este unealta prin care putem fi autentici, nu ce ni s-a spus de-a lungul timpului că trebuie să fim, prin care să dăm la o parte toate informațiile eronate cu care am fost înonjurați toată viața și prin care să avem curajul să facem un pas în față, să dăm piept cu realitatea și cu menirea noastră pe acest pământ, să înțelegem exact ce avem de făcut.

Este modalitatea cea mai rapidă și eficientă să înveți să intri în flow și să te conectezi cu menirea ta și ghidarea sufletului tău!

Dacă nu ai făcut-o până acum și citești aceste cuvinte, înseamnă că ești pregătit!

SET AFIRMATII

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet

Template Afirmatii Toate

90% dintre acțiunile noastre sunt înmagazinate și dictate de subconștient. Gândurile pe care le avem dictează tot ceea ce facem, ce spunem, toate acțiunile pe care le întreprindem și, prin urmare, și succesul sau insuccesul nostru.

Felul în care noi gândim, tot ceea ce ne spunem cu fiecare ocazie, ne infleunțează mai mult decât ne dăm seama chiar. Toate scuzele și motivele pe care ni le spunem zi după zi sau, pe de altă parte, descurajările, vin tot din modul nostru de gândire, această structură mentală existentă înăuntrul nostru de zeci de ani, care ne dictează întreaga viață.

Tocmai de aceea, dă-mi voie să îți povestesc puțin despre acest instrument extraordinar, de-a dreptul magic, de a schimba modul și structura gândirii. Fiind vorba de ceva ce există în noi de atâtea zeci de ani, este foarte greu, pentru că este întipărit în ființa noastră, indiferent la ce situații sau persoane ne raportăm, avem aceleași gânduri, de când eram copii, și ne raportăm la viață la fel, doar că la alte situații și oameni diferiți, cu:

”Imi place,”

“ Nu îmi place”

”Nu suport”

”Nimic nu îmi iese”,

”Nimeni nu mă iubește” sau

”Nimeni nu mă înțelege”.

Singurul mod în care putem schimba rădăcina gândurilor și să hipnotizăm subconștientul sunt afirmațiile repetitive.

De fiecare dată când spunem: nu îmi place, m-am săturat, nu pot, nu e pentru mine, nu îmi iese, nu mai am răbdare, spunem doar cuvinte care dictează care vor fi experiențele noastre viitoare, dar cu ajutorul afirmațiilor, vei transformi toate acestea!

În loc să încerci să transformi gândurile pe care le ai, dintre care cele mai multe sunt la nivel subconștient și nu ai oricum acces la ele, dar au un impact major în viața ta, îți vin în ajutor cu afirmații pe care să le repeți și, prin această repetiție, să îți înveți, treptat, subconștientul să le includă în gândire.

Astfel, nu numai că îți vei schimba modul de gândire, dar îți vei schimba și atitudinea, vei învăța cum să te programezi să gândești și să acționezi corect și îți vei programa practic realitatea și viitorul prin aceste afirmații.

Fie că vrei să atragi iubirea în viața ta, prosperitatea, siguranța de sine, le regăsești pe toate și chiar mai multe decât acestea.

Este un set complet de afirmații care îți vor schimba viața în totalitate.

Acum depinde doar de tine cât de tare te doare, ce creezi din progamele primite!

 

Cerasela Rogen – Mental coach

CURSUL ONLINE: CURAJUL DE A FI PROSPER.

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet

cerasela curajul

Prosperitatea este un ideal al multora dintre noi, dar, pe cât de universal este dorită, pe atât de puțini ajung să o atingă, să se bucure de ea.

Motivele pentru care nu ajungem acolo, deși par a fi diferite pentru fiecare persoană în parte, au aceeași radacină, același punct de plecare, fie că îl conștientizăm sau nu, și anume: programele de sărăcie primite de la părinți și profesori!

Pentru că nici ei nu au accesat în această viață programul de prosperitate.

Acest curs format din 7 module este creat  într-un mod simplist și practic, pentru a sparge termostatul care te-a blocat până acum.

Conține multe exerciții practice și meditație, ca să acționeze atât la nivel conștient, cât și la nivel subconștient!

Informația o poți găsi peste tot, dar cursul este un mod ușor de a implementa informația și a-ți da voie să creezi nelimitat!

Este conceput în așa fel încât, cu un efort minim, dar cu puțină disciplină și repetiție, să-ți schimbi convingerile limitative, să comunici subconștientului că ești pregătit să te eliberezi de vechi convingeri și obiceiuri și să adopți varianta ta cea mai bună, în care înveți schimbarea !

Nu mai ai problema “Și cum fac asta???”!

După ce am lucrat  cu sute de clienți one to one și am vorbit în fața a mii de oameni, am înțeles că informația în sine este zero barat. Oamenii nu se schimbă decât dacă îi ajuți să implementeze ușor informația care le va schimba viața și îi va face să devină prosperi și să acceseze, în sfârșit, abundența Universului.

Prosperitatea, Iubirea și Sănătatea sunt dreptul tău Divin din naștere!

Pentru că, din experiența mea, foarte mulți dintre voi își doresc să ajungă acolo, am lansat acest curs, pentru a vă veni în ajutor și pentru a vă face mai ușoară trecerea spre prosperitate.

Imaginează-ți că este ca o lumină care se aprinde într-un depozit plin de lucruri, toate cele pe care tu ți le dorești, dar în care a fost întuneric până acum și nu ai avut cum să le vezi, de aceea, nici nu le-ai accesat.

Mai mult, dincolo de convingerile limitative, este important ca tu să înțelegi cum funcționează setul mental de care ai nevoie pentru a ajunge la succes. Ce cuvinte să îți spui, ce expresii să folosești, cât e de important să faci exerciții și să deprinzi obiceiuri prin care să atragi bogăția și prosperitatea în viața ta.

O concepție greșită despre prosperitate este că, dacă vrei să ai mulți bani, trebuie să ai alți bani din care să îi faci, să îi înmulțești sau să ai diplome sau relații – FALS!

De fapt, banii vin dintr-un set mental de succes și tocmai acesta este și scopul acestui curs.

După această călătorie fantastică în lumea banilor, vei implementa prin repetiție exerciții și meditație tot ce ai nevoie, vei sparge bariera care a stat între tine și abundență, pentru că acest Univers este un univers abundent, dar noi nu îi cunoaștem regulile!

Legile prosperității te vor învăța cum să vorbești, cum să gândești și ce atitudine să ai, pentru ca și tu să faci parte dintre cei prosperi, iar acest curs îți vine în ajutor exact cu aceste aspecte!

Primul pas este să crezi că meriți să investești în tine !

CURSUL ONLINE: DEVINO MAMA!

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet

105369308_1479691778904474_8124709262370021895_o

A fi mamă este cea mai frumoasă și înălțătoare experiență pe care o poate trăi o femeie.
Totuși, abilitatea creatoare nu se aliniază întotdeauna cu dorințele noastre și este profund influențată de relația pe care o avem cu mintea și corpul nostru. Ne lăsăm purtate de ritmul agitat al vieții, pierdem conexiunea cu propria persoană și astfel, ajungem într-un moment în care, oricât de mult ne-am dori un copil, acesta întârzie să apară.
👉Nu renunța la speranța de a deveni mamă! Experiența personală m-a învățat că, atunci când îți concentrezi energia spre acest obiectiv, poți transforma imposibilul în posibil. Printr-o serie de exerciții zilnice, afirmații, meditații și păstrasrea unui mindset pozitiv, eu am reușit, când părea imposibil, să devin mamă. Acum, mă bucur de cele două fete extraordinare pe care le am și vreau să împărtășesc cu tine ceea ce am învățat în această călătorie.
De aceea am creat un program de exerciții menite să te ajute să devii mamă și să regăsești armonia cu propriul sine.
Schimbă-ți perspectiva, nu renunța la speranță și în 60 de zile vei simți schimbarea

CURSUL ONLINE: Curajul de a fi important.

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet

curajul 1

Ce are special acest curs?

Te ajută să implementezi rapid o informație nouă, care te va schimba și, automat, va schimba în bine viața ta!

Cu siguranță ai tot auzit de dezvoltare personală, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă cu adevarat?

Acest curs, pe parcursul a 10 module pline de exerciții, afirmații, meditații și informații, te va duce în călătoria vieții tale, și anume spre sufletul tău și menirea ta!

Cu cât atingi un nivel mai ridicat de dezvoltare personală, cu atât ești mai conștient de tine, îți descoperi talentele și adevăratul potențial, poți construi relații mai solide, poți chiar obține un job mai bun sau mai bine plătit și îți poți atinge mai ușor țelurile și idealurile. Per total, îți îmbunătățești întreaga viață și fiecare aspect al ei în parte.

Tocmai pentru că fiecare aspect în parte al vieții noastre este important pentru a ne simți bine cu noi înșine, acest curs de dezvoltare personală te trece prin toate, abordând subiecte precum: sănătate, bani, iubire, siguranță de sine, importanță, frici, adică tot ceea ce te interesează să afli.

Este un curs plin de răspunsuri, pentru fiecare întrebare pe care ți-o pui, iar pe durata celor 2 ore și jumătate de module vei descoperi că multe lucruri în viață le făceai exact invers de cum ar trebui.

Pentru ca procesul de dezvoltare personală să fie cât mai complet și să acopere nevoile tale, cursul este format din exerciții, meditații, mantre, practic, toate lucrurile și instrumentele de a pune în practică și a trece la următorul nivel de conștiință, pentru ca tu să devii mai sigur pe tine, să ai mai multă încredere în tine și să te simți cu adevărat important. Să îți realizezi potențialul de a-ți schimba viața.

Atât în relația cu noi înșine, cât și în relațiile cu ceilalți, simțim nevoia să fim apreciați, să avem sentimentul că prezența noastră e resimțită, face o diferență, contează pentru cineva. Practic, există 6 nevoi, dintre care una este tocmai aceea de a ne simți importanți pentru cineva.

Că viața noastră și noi, ca persoane individuale, nu trecem neobservați, ci contăm pentru cineva.

Tocmai atunci când îți dai seama cât valorezi ca om, care este importanța ta, devii o nouă persoană în întregime și exact acesta este și scopul acestui curs, de a te face să realizezi cât de important ești, pentru ca tu să ajungi să te redescoperi, să te conectezi cu tine însuți și să te reinventezi, să accesezi The New You, noul tu care este persoana valoroasă, importantă, CONȘTIENTĂ de această valoare a sa și să începi să trăiești ca atare.

Dă-ți tu primul valoare, dorind mai mult de la viața ta!

Cerasela Rogen

CURSUL ONLINE: 3 WORKSHOP-uri BUNDLE!

PC-TELEFON-TABLETA | Cu acces la internet

cover site 3xwork

WORKSHOP-ul: INVATA SA DEVII BOGAT

CURS ONLINE!

invata sa devii bogat

GANDURILE MELE

Blogposturi despre viata mea...

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Cum ne distrug viata convingerile negative?

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Creeaza-ti singur un rezervor de energie vitala

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

De ce sa iubim emotiile negative?

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Cunosti magia ce atrage partenerul potrivit?

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Puterea recunostintei

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Tu indraznesti sa meriti?

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Prin tot ce faci in viata, cauti acest lucru

Cerasela Rogen
aprilie 1, 2019

Cum programezi vindecarea ta

TOTUL ESTE DESPRE VOI!

Ganduri ale oamenilor ce si-au schumbat viata in urma programelor si sistemelor mele dovedite prin rezultate imediate.

poza-1

Mindset coach

Motto: ”Ce crezi, Creezi!”  Sunt Cerasela Rogen, mindset coach, speaker, invitat TV, creatoare Live-uri Gura de Oxigen,  Inițiatoarea Grupului ”Milionare în idei”, mama a doi copii, dar la finalul zilei sunt un om la fel ca și tine.

Am dezvoltat cursuri și am ținut ședințe One to One (1 la 1) cu sute de oameni și workshop-uri cu mii de oameni.

WhatsApp-Image-2021-04-20-at-10.43.29-AM

Om de televiziune

Am trecut prin multe ca să ajung aici, de la o copilărie lipsită de iubire la o adolescență dificilă, iar apoi un adult cu multe răni. Însă, la un moment dat când am simțit că ”nu mai pot” am cerut ajutorul unui specialist! Așa am început drumul către mine!

Am început de la desenator tehnic, imobiliare, iar apoi stilist vestimentar. De aproximativ 10 ani, am început extraordinara mea călătorie spre dezvoltarea personală, trecând prin spiritualitate și ajungând la coaching (lucrul cu mintea umană). Am făcut zeci de cursuri. Cele mai importante fiind: programe de Theta Healing, cursul Călătoria, Psych-k, cursuri de Thai Ci, Qi Gong, Citire Intuitivă, Lucid dreams. Așa   am ajuns la cursurile de Coching, de la Tonny Robbins, Joe Dispenza, Luis Hay, Milionaire Mind, Libertate Financiară.

WhatsApp-Image-2021-04-28-at-1.30.00-PM

Ședințe one to one (unu la unu)

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

poza-3

Workshop-uri

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

iGS1JR5-1

Gura de Oxigen

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

TESTIMONIAL PAULA

TESTIMONIAL IOANA

TESTIMONIAL PAULA

TESTIMONIAL MIHAELA

TESTIMONIAL CRISTINA

TESTIMONIAL ALIN