fbpx
Preaload Image

Și tu te poți vindeca și poți scăpa de traume!

Toată nefericirea din viața noastră, sentimentul de vină, chiar și de rușine provin din felul în care reacționăm la ceea ce ni se întâmplă.

Cele mai mari probleme cu care ne confruntăm în viață nu sunt de fapt problemele în sine, ci felul în care noi reacționăm la ceea ce se întâmplă, pentru că ne lăsăm pradă emoțiilor, trăim totul prea intens.

Tocmai această tendință de a exacerba ceea ce simțim, ce trăim este de fapt și ce ne ține captivi în mrejele traumelor, pe care le retrăim la nesfârșit. Ne gândim prea mult la acestea, le lăsăm să afecteze orice aspect din viața noastră și ne lăsăm conduși de ele. Mai mult, doar pentru a obține câteva momente de ceea ce credem că e fericire ne îndreptăm spre vicii, obiceiuri nesănătoase, care ne fac mai mult rău, pe care le transformăm în dependențe. Apoi căutăm evadarea în aceste dependențe ori de câte ori ne simțim răniți.

Până nu controlăm ceea ce simțim, nu controlăm ceea ce ni se întâmplă.

În cadrul webinarului, exact despre asta vreau să vorbim, astfel încât tu să devii stăpân pe destinul tău, să îți descoperi puterea de a te vindeca.

Iată ce te așteaptă dacă participi:

ÎNSCRIE-TE ACUM!