fbpx
Preaload Image

Devino cuceritor și atrage relația potrivită

Descoperă cum să atragi partenerul potrivit în viața ta și uită de singurătate!

Pe 29 septembrie, ora 21:00, te invit să participi la un webinar gratuit din care să afli cum să atragi partenerul potrivit în viața ta!

Săptămâni
:
Zile
:
Ore
:
Minut
:
Secunde
:

+ 14

PERSOANE ÎNSCRISE

Pe orice dispozitiv

WEBINARUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Cea mai importantă relație pe care o avem în viața noastră este relația cu noi înșine. Cum gândim despre noi, cât de conștienți suntem de potențialul nostru și ce credem că merităm influențează cum ne tratează ceilalți, ce relații legăm cu ei și cât de fericiți vom fi.

Adesea însă traumele din trecut, rănile pe care încă le avem ne țin departe de a ajunge cea mai bună versiune a noastră, aceea care să atragă partenerul potrivit lângă noi și să ne ofere prilejul de a fi fericit în viața de cuplu.

Dacă și tu te confrunți cu singurătatea, cu dificultăți în a găsi partenerul potrivit, în a lega relații armonioase, atunci acest webinar este pentru tine!

Completează formularul de mai jos și înscrie-te pentru a afla cum să îți crești potențialul cuceritor pentru a avea relația pe care ți-o dorești și a atrage partenerul potrivit!

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Descoperă-ți potențialul cuceritor!

Îmbunătățește-ți relația cu tine pentru a atrage și menține relația potrivită

Descoperă-ți potențialul

Crește-ți stima de sine

Învață să te iubești

Devino cuceritor

Atrage partenerul potrivit

Scapă de gândurile limitative

Creează o relație armonioasă

Învață să fii fericit în cuplu

Devino TU partenerul ideal pentru a atrage persoana potrivită în viața ta

Dragoste de cuplu

Partenerul potrivit

Stimă de sine

Iubire de sine

Relație armonioasă

Îmbunăătățirea relațiilor

Împlinire

Fericire

Gestionarea emoțiilor

Armonie

Creșterea calității vieții

Învingerea convingerilor limitative

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

Achiziționează Pachetul Complet de Afirmații și ”rescrie-ți” gândurile

Gândurile pe care le ai zi de zi creează realitatea în care trăiești. Atunci când preiei controlul asupra gândurilor și le transformi pe cele negative într-unele pozitive, întreaga ta viață se va schimba în bine.

Cu afirmațiile potrivite, îți vei învăța mintea să nutrească doar gânduri pozitive.

Cum participi la webinar

Pasul 1: Completează formularul

Pentru că vreau să îți ofer informații pe care să le poți aplica în viața ta, locurile sunt limitate, așa că e nevoie să te înscrii completând formularul. 

Pasul 2: Verifică emailul

După completarea formularului, verifică dacă ai primit mailul de confirmare. Asigură-te că verifici și în folderul Spam. 

Pasul 2: Verifică mailul

După completarea formularului, verifică dacă ai primit mailul de confirmare. Asigură-te că verifici și în folderul Spam. 

Pasul 3: Accesează link-ul

Înainte de începerea webinarului, accesează link-ul primit pe mail, pentru a te conecta. 

Pasul 4: Participă la webinar

Ia parte la webinarul gratuit și pune în aplicare informațiile, pentru a începe să manifești energia potrivită ca să atragi în viața ta partenerul pe care ți-l dorești.

Pasul 4: Participă la webinar

Ia parte la webinarul gratuit și pune în aplicare informațiile, pentru a începe să manifești energia potrivită ca să atragi în viața ta partenerul pe care ți-l dorești.

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Iată ce te așteaptă dacă participi la webinar:

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După logarea în site și efectuarea plății, poți găsi pachetul în contul tău. Îl poți accesa oricând, cu condiția de a fi logat în site, iar în cadrul lui vei găsi cele 3 subpachete de afirmații.

Odată achiziționat, pachetul este valabil atât timp cât ai acces la contul tău în site și poate fi parcurs ori de câte ori dorești.

Da. Pachetul este gândit astfel încât să te ajute să depășești perioadele dificile, însă informația simplă nu te va ajuta, trebuie pusă în practică imediat. Doar așa vei obține rezultate, trecând imediat la acțiune!

Înscrie-te Acum!