Workshop LIVE

Decodifică puterea ta secretă

10 DECEMBRIE - ORA 10:00

GRAND HOTEL CONTINENTAL

Cum te-ai simți dacă ți-aș spune că în orice moment ai șansa de a obține mai mult și de a-ți îmbunătăți viața pe zi ce trece? Că poți descoperi întregul potențial care zace în tine și pe care nici nu credeai că îl ai, pentru că ai fost învățat să te limitezi singur încă din primii ani de viață? Crezi că este prea frumos ca să fie adevărat? Ei bine, mai gândește-te!

Universul îți oferă atât cât îți dorești și este de datoria ta să scapi de convingerile limitative care îți blochează adevăratul potențial. Obține curajul de a-ți dori mai mult și de a deveni cea mai bună versiune a ta!

Eu sunt alături de tine, gata să-ți ofer toate cunoștințele și sfaturile practice de care ai nevoie pentru crearea unui mindset care să-ți aducă prosperitate și succes!

Obține curajul de a cere mai mult de la Univers!

Sâmbătă, pe 10 decembrie, începând cu ora 10:00, voi susține un nou workshop intitulat  ”Decodifică puterea ta secretă”. Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Continental, situat pe Calea Victoriei, Nr. 56.

Timp de 2 ore, vom purta împreună o discuție constructivă și interactivă și îți voi explica în detaliu cum să pui în aplicare tehnicile din cartea „CER”, care te vor ajuta să obții viața pe care ți-o dorești și să atragi din ce în ce mai multe oportunități! Vei afla cum să dezlănțui potențialul interior pe care probabil credeai că nu îl ai, doar pentru că ți-ai spus de prea multe ori ”Nu pot”, ”Nu merit”, ”Nu voi reuși niciodată”.

Taxa de participare este de 130 de lei, o sumă mică în comparație cu toate beneficiile de care te vei putea bucura imediat după ce se termină workshop-ul! 

Grăbește-te, pentru că sunt doar 45 de locuri disponibile!

Iată de ce să participi și tu:

A venit momentul să renunți la convingerile limitative care îți blochează calea către prosperitate
Te învăț cum să-ți valorifici punctele forte și să ai mai multă încredere în tine
Îți formezi un mindset cu ajutorul căruia să identifici și să profiți de toate oportunitățile
Înveți cum să folosești legile fundamentale ale vieții în avantajul tău
Vei deveni cea mai bună versiune a ta, gata să-și atingă obiectivele
Devii cea mai bună versiune a ta, gata să-și atingă toate obiectivele

Beneficii

Eliminarea convingerilor limitative
Formarea unui mindset de învingător
Înveți să ceri mai mult de la viață
Îți crești încrederea în propriile competențe
Înveți cum să profiți de fiecare oportunitate
Devii cea mai bună versiune a ta
Atragi prosperitatea în viața ta
Beneficiezi de sfaturi practice
Îți valorifici punctele forte
Îți schimbi radical viața și trăiești la maximum fiecare clipă
Învață cum să-ți dorești mai mult și să profiți la capacitate maximă de fiecare oportunitate! Lasă în urmă mentalitatea care te ține pe loc și deblochează-ți calea către prosperitate!

Ce pierzi dacă nu vii:

Poveștile celor care au beneficiat de sfaturile din cartea „CER – Metoda Unică de Vindecare Rapidă” și secretele pentru decodificarea puterii interioare

“O carte pe care am citit-o pe nerăsuflate, o ședința adhoc de coaching şi o infuzie de ganduri mobilizatoare şi constructive. Reţine, te rog! Ai puterea unui alchimist! Poți transforma toate experienţele care te-au marcat în emoții pozitive şi constructive. Și apelează la curaj pentru a-ţi schimba cursul vieții. Să te iubești, să crezi mai mult în tine și în cei din jur, să emani caldură și înțelegere sunt calităţi la care poți lucra permanent. Iar, ca medic, îți spun ca te vor ajuta și să fii mai sănătos. Nu o poate face nimeni în locul tău, însă tocmai de aceea și satisfacția transformării este mai valoroasă. Iar dacă ai nevoie un impuls, de o scânteie dătătoare de energie, le regăseşti aici, in paginile Ceraselei. Drum bun pe noua cale! “

Dr. Oana Cuzino

Medic Primar Geriatrie

„Sunt un om simplu, cu puţină școală, abia am terminat 8 clase și îmi doream cumva mai mult, dar nu credeam cu adevărat că se poate. De mulţi ani mă mutasem în Italia, lucrând ca îngrijitor de oameni bătrâni ori făceam curățenie în casele oamenilor. Am făcut un efort financiar să investesc în mine, cu speranţa că pot mai mult. După câteva ore de întâlniri online cu Cerasela Rogen și punând în practică Metoda CER, am scăpat de vechile mele convingeri limitative. Am reușit, având în sfârșit încredere în forţele proprii, să deschid o firmă de curăţenie în Italia cu 36 de angajaţi. Mulţumesc CER-ului pentru că am investit în mine și am crezut că merit mai mult.”

Marian A.

Antreprenor

“Cerasela Rogen este genul acela de persoană care luminează locul în care apare. Energia ei se revarsă asupra ta, fără efort, fără forţare, ea doar este şi cuprinde totul. Nu poţi să nu te relaxezi în prezenţa ei şi să nu i te destăinui. După divorţul meu, am crezut că nu am nevoie decât de convingerea mea, că am făcut pasul corect. Dar nu ştiam să mă vindec de propriile frici, de ideea că eu sunt vinovată, că am făcut ceva greşit. Până am vorbit cu Cerasela care m-a făcut să descopăr terapia ei “CER”. De la Cerasela sau de la ideea că fiecare dintre noi trebuie să-şi deschidă propria cale de comunicare cu cerul, cu Universul. Am învăţat de la ea că puterea care depăşeşte obstacolele e în noi, iar acestea, privite din unghiul potrivit, se transformă în lecţii de viaţă care ne împing spre un Sine Superior. Citiţi această carte şi ţineţi-o la căpătâiul vostru! Vă va schimba viaţa. Şi ştişi de ce? Pentru că e scrisă cu sufletul, cu credinţă şi iubire pentru oameni.”

Dana Săvuică

Fotomodel

Cum participi la workshop

Pasul 1

Rezervă-ți un loc din cele 45 disponibile accesând link-ul următor şi plătește.

Pasul 2

Verifică-ţi mailul (şi în spam, te rog) pentru că vei primi confirmarea plății și toate detaliile de care ai nevoie pentru participare.

Pasul 3

Prezintă-te pe 10 decembrie, ora 10:00, la Grand Hotel Continental pentru a participa la workshop.

Despre Cerasela Rogen

Motto-ul ei este: CE CREZI, CREEZI!

Cerasela Rogen este coach transformaţional şi trainer, cu peste 11 ani experienţă în lucrul cu sute de mii de oameni din ţară şi străinătate. Are sute de ore de curs predate atât persoanelor fizice cât şi antreprenorilor şi companiilor, zeci de ore de televiziune, de live-uri Gura de Oxigen şi iubeşte oamenii.

Tot din dragoste de oameni a creat această carte ca un manual de instrucţiuni de funcţionare a fiinţei umane, pe care să-l ai tot timpul cu tine iar atunci când îţi este mai greu să ştii ce ai de făcut, să ştii pe ce butoane să apeşi.

Întrebări frecvente - despre workshop

Dacă întâmpini dificultăţi la înregistrare, plata avansului sau de orice altă natură legate de acest retreat, ori ai întrebări: Te rugăm să ne suni la numărul de telefon: 0748934394 sau să ne scrii pe adresa de mail: ceraselarogen@gmail.com

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Ai nevoie de ajutor?

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.