Cum să scapi de stres și să ai o viață ușoară

thumbnail
Cursuri

Cum să scapi de stres și să ai o viață ușoară

profile
Instructor

Cerasela Rogen

Reviews 5.00 (1 Reviews)

Course Overview

Bariera cea mai mare în viața noastră este faptul că ne ingrijoram pentru tot felul de lucruri care nu s-au întâmplat sau pe care trebuie să le rezolvăm și ne stresăm atât de tare încât intrăm în anxietate, burnout și depresie.

 

Adică în loc să fim căutători de soluții, noi ne stresăm. Și astăzi puțin stres… Și mâine puțin stres… Intrăm în anxietate, în depresie, atacuri de panică, iar așa se formează cea mai mare barieră între noi și o viață fericită, o viață plină de lucrurile pe care ni le dorim.

 

Te întrebi cum reușim să trecem de această barieră? Adevărul este că și eu m-am lovit în viața mea de astfel de momente, mi se părea că nu sunt destul de bună și mă stresam că n-am destulă școală, că lumea nu mă înțelege sau nu mă vede așa cum sunt. Și mă întrebam cum să rezolv, cum să ajung cineva, cum să atrag clienți și cum să mă simt bine în pielea mea dacă nu arăt ca X sau ca Y. 

 

În acest curs, ai în sfârșit posibilitatea să înveți să fii căutător de soluții și să nu îți mai cauți de fapt bariere. Căutătorul de soluții este cel care nu se stresează, se concentrează să aibă claritate și creativitate în a găsi cele mai bune răspunsuri. În momentul în care ești stresat, toată mintea ta se pierde în ceață din cauza cortizolului pe care creierul tău îl secretă. Și atunci este foarte, foarte important să dăm această barieră la o parte. 

 

Da, trebuie să fim vigilenți, atenți și focusați, DAR fără stres și crezând în potențialul nostru, crezând că suntem capabili să ne descurcăm și având doar minimum de stres. Pentru că nu înseamnă că nu ai provocări sau nu înseamnă că nu vei rezolva aceste provocări, ci  înseamnă că mintea ta va fi liberă de stres și capabilă să găsească soluții. 

 

Toți acești pași, toate aceste lucruri le vei regăsi în acest curs explicat într-un mod simplu, clar și extrem de ușor de pus în aplicare, cu exerciții practice și exerciții de meditație, care te vor ajuta pas cu pas să ieși din ceea ce înseamnă depresie, stres, burnout.

 

Te felicit pentru interesul pe care îl ai pentru acest curs, că vrei să-l achiziționezi și că vrei să începi o viață nouă!

 

Conținut curs

  • Video
    • Partea 1 - Video

    • Partea 2 - Video

    • Partea 3 - Video

    • Partea 4 - Video

750.00 lei
  • Lecții 4
  • Enrolled 3
  • Skill Experts
  • Available Seats 996
  • Last Update 15 mai 2023
X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.