Carte CER

metoda unică de vindecare rapidă

DĂ VOIE CELUI MAI EXTRAORDINAR TU SĂ IASĂ LA LUMINĂ ŞI SĂ ÎNFĂPTUIASCĂ MIRACOLE ÎN VIAŢA TA!

“Ce este Metoda „CER“? Este o metodă unică de vindecare, de revendicare a puterii personale și de celebrare a vieţii așa cum este ea.

„CER“ încorporează aerul de la Gura de Oxigen, energia autoarei și sensul de a cere dreptul tău divin. La finalul acestei cărţi vei sărbători triumful asupra propriei tale fiinţe.

Venim pe lume ca niște computere foarte sofisticate, însă „creatorul”– „producătorul” a uitat să ne lase și manualul cu instrucţiuni de folosire.

Şi părinţii noștri și noi apăsăm pe niște butoane până ne dăm seama ce efect au aceste butoane. De cele mai multe ori ne trezim la sfârșitul vieţii și încă nu știm la ce erau bune anumite butoane, pentru că nu am înţeles cum funcţionăm. 

Acesta este motivul pentru care am creat acest spaţiu, acest manual cu instrucţiuni pentru ca să înţelegi mai rapid și mai ușor cum funcţionează computerul sofisticat numit OM.

Ai în mâini un „MANUAL DE UTILIZARE AL FIINŢEI UMANE” care te va ajuta să funcţionezi la capacitatea ta maximă.”

CE BENEFICII ÎȚI ADUCE CARTEA

1 metodă unică de vindecare rapidă care te ajută să vindeci şi să faci pace cu trecutul tău

3 Anexe de cuvinte şi expresii la care trebuie să renunţi

20 de Exerciţii practice care te ajută să vezi totul dintr-o altă perspectivă şi să vindeci trecutul

5 Legi fundamentale ale vieţii pe care dacă le respecţi te ajută să îţi materializezi obiectivele uşor şi rapid

UITE DOAR CÂTEVA DINTRE BENEFICIILE PE CARE ŢI LE VA ADUCE ACEASTĂ CARTE

Te învaţă cum să vindeci trecutul şi cum să îl laşi în urmă trăind clipă de clipă viaţa aşa cum este ea.

Înveţi să priveşti totul din altă perspectivă, construind viitorul pe care ți-l doreşti.

Descoperi Legea Non-Rezistenţei şi înveţi să practici principiile ei care te eliberează de tristeţe, anxietate şi suferinţă.

Aplicând exerciţiile din acest manual de instrucţiuni ajungi să-ţi creşti încrederea în tine şi stima de sine.

Vei vedea ce este cu adevărat iubirea de sine şi o vei trăi cu adevărat.

Îţi vei îmbunătăţi relaţia ta cu divinitatea şi vei descoperi care este menirea ta pe acest pământ.

TESTIMONIALE

“O carte pe care am citit-o pe nerăsuflate, o ședința adhoc de coaching şi o infuzie de ganduri mobilizatoare şi constructive. Reţine, te rog! Ai puterea unui alchimist! Poți transforma toate experienţele care te-au marcat în emoții pozitive şi constructive. Și apelează la curaj pentru a-ţi schimba cursul vieții. Să te iubești, să crezi mai mult în tine și în cei din jur, să emani caldură și înțelegere sunt calităţi la care poți lucra permanent. Iar, ca medic, îți spun ca te vor ajuta și să fii mai sănătos. Nu o poate face nimeni în locul tău, însă tocmai de aceea și satisfacția transformării este mai valoroasă. Iar dacă ai nevoie un impuls, de o scânteie dătătoare de energie, le regăseşti aici, in paginile Ceraselei. Drum bun pe noua cale! “

Dr. Oana Cuzino

Medic Primar Geriatrie

„Sunt un om simplu, cu puţină școală, abia am terminat 8 clase și îmi doream cumva mai mult, dar nu credeam cu adevărat că se poate. De mulţi ani mă mutasem în Italia, lucrând ca îngrijitor de oameni bătrâni ori făceam curățenie în casele oamenilor. Am făcut un efort financiar să investesc în mine, cu speranţa că pot mai mult. După câteva ore de întâlniri online cu Cerasela Rogen și punând în practică Metoda CER, am scăpat de vechile mele convingeri limitative. Am reușit, având în sfârșit încredere în forţele proprii, să deschid o firmă de curăţenie în Italia cu 36 de angajaţi. Mulţumesc CER-ului pentru că am investit în mine și am crezut că merit mai mult.”

Marian A.

Antreprenor

“Cerasela Rogen este genul acela de persoană care luminează locul în care apare. Energia ei se revarsă asupra ta, fără efort, fără forţare, ea doar este şi cuprinde totul. Nu poţi să nu te relaxezi în prezenţa ei şi să nu i te destăinui. După divorţul meu, am crezut că nu am nevoie decât de convingerea mea, că am făcut pasul corect. Dar nu ştiam să mă vindec de propriile frici, de ideea că eu sunt vinovată, că am făcut ceva greşit. Până am vorbit cu Cerasela care m-a făcut să descopăr terapia ei “CER”. De la Cerasela sau de la ideea că fiecare dintre noi trebuie să-şi deschidă propria cale de comunicare cu cerul, cu Universul. Am învăţat de la ea că puterea care depăşeşte obstacolele e în noi, iar acestea, privite din unghiul potrivit, se transformă în lecţii de viaţă care ne împing spre un Sine Superior. Citiţi această carte şi ţineţi-o la căpătâiul vostru! Vă va schimba viaţa. Şi ştişi de ce? Pentru că e scrisă cu sufletul, cu credinţă şi iubire pentru oameni.”

Dana Săvuică

Fotomodel

“CER” AGENDA DE LUCRU

Pentru că “CER – Metoda unică de vindecare rapidă” este un manual de instrucţiuni al fiinţei umane, era necesară o Agendă de lucru care să te ajute să ajungi la măiestrie şi să scoată la lumină pe autenticul TU. 

Exerciţiul duce întotdeauna la rezultatele dorite, la măiestrie. Toţi medaliaţii la olimpiadă au exersat chiar şi atunci când nu aveau chef sau se simţeau fizic slăbiţi, pentru că ştiau unde vor să ajungă şi ce vor să obţină.

Oamenii de succes se deosebesc de ceilalți pentru că sunt dispuși să creeze și să repete chiar și atunci când nu simt să o facă, însă știu că repetiţia îi ajută la rezultatul final.

Informaţia devine nulă dacă doar „știi”, fără să și acţionezi. De exemplu: „Eu știu că e bine să fac sport.”

Nu mă ajută cu nimic doar să știu. Versus: Eu FAC sport.

De aceea te provoc ca timp de 63 de zile să practici cele trei exerciţii din Agendă prin metoda mea „CER”.

AI MAI JOS O PARTE DIN BENEFICIILE PE CARE ȚI LE ADUCE

AGENDA DE LUCRU

Te disciplinezi şi îţi formezi noi obiceiuri constructive care te ajută să îţi atingi mai rapid şi mai uşor ţelurile.

Scapi de procrastinare şi nu mai amâni acţiunile importante pentru obiectivele tale.

Te eliberezi de resentimentele din suflet.

PACHETUL CARTE + AGENDĂ

74 lei

Pentru o vindecare şi o transformare rapide şi totale, achiziţionează pachetul complet.

DESPRE AUTOARE

Motto-ul ei este: CE CREZI, CREEZI!

Cerasela Rogen este coach transformaţional şi trainer, cu peste 11 ani experienţă în lucrul cu sute de mii de oameni din ţară şi străinătate. Are sute de ore de curs predate atât persoanelor fizice cât şi antreprenorilor şi companiilor, zeci de ore de televiziune, de live-uri Gura de Oxigen şi iubeşte oamenii.

Tot din dragoste de oameni a creat această carte ca un manual de instrucţiuni de funcţionare a fiinţei umane, pe care să-l ai tot timpul cu tine iar atunci când îţi este mai greu să ştii ce ai de făcut, să ştii pe ce butoane să apeşi.

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.