9 pași pentru încredere de sine

thumbnail
Cursuri

9 pași pentru încredere de sine

Course Overview

.Care crezi că este diferența între un om normal și unul de succes? De multe ori, poate ne gândim la școală, la educație, la câte cursuri are, câte facultăți are, familia din care provine, nivelul social sau banii moșteniți de la părinți.

 

Nu. Niciunul dintre aceste răspunsuri nu este corect. La urma urmei, 75% dintre multimiliardari sunt veniți din medii defavorizate, iar marea majoritate nu au nici măcar Bacalaureatul. Dar au reușit să fie de succes pentru că au avut un lucru de bază, și anume încrederea de sine. 

 

Ceaușescu nu avea școală, nu avea o familie cu nivel bun social, nu era frumos, nu avea nicio calitate și nu era un intelectual, dar a avut ÎNCREDERE că poate reuși orice.

 

Așa cum orice copil poate intra într-un rol ajutat de încrederea de sine, care nu este încă decimată, asta ai nevoie să faci și tu. Așa că cel mai important lucru, fundația unei vieți de succes este încrederea de sine. Dacă în mod permanent tu ai senzația că altcineva este mai bun decât tine și nu ai încredere în calitățile tale și, mai ales, nu te focusezi pe ele, nu ai cum să realizezi lucruri mărețe. 

 

Nu ai cum să ai o viață personală fericită, pentru că, atunci când nu ai încredere în tine, nu atragi persoanele potrivite ție, ci atragi persoane la fel ca tine. A venit timpul să faci primul pas în dezvoltare personală și în a construi ceva valoros în viață. 

 

Cel mai important pilon în viață este încrederea în sine. Dar noi ne bazăm pe încrederea de sine abia după ce avem rezultate sau dacă am reușit să demonstrăm ceva, ceea ce este complet greșit. Încredere de sine înseamnă să ai încredere că ai venit de la Univers cu o menire, să ai încredere în faptul că ai venit să faci lumea un loc mai frumos, așa cum ești tu în unicitatea ta, în felul tău de a fi. 

 

Trebuie să începi din această secundă să ai încredere în tine. Tocmai din acest motiv am creat acest curs, care să-ți fie suport, care să te țină de mână în 9 pași pe care să-i faci ca tu în sfârșit să poți avea încredere în tine.

 

Nimic nu este mai important și nu poți clădi multe alte lucruri dacă în acest moment spui „Eu nu am încredere 100% în mine”. Dacă ai dat acest răspuns și consideri prioritare alte lucruri, atunci ești în locul greșit. 

 

Acești 9 pași te vor duce de mână către sinele tău superior, către ce ai tu de făcut, către cine ești cu adevărat și ai să înțelegi că nu ești notele pe care le-ai luat, nu ești ce ți-au spus părinții tăi, ci ești mult mai mult de atât și vei înțelege potențialul și măreția din tine. 

 

Te felicit dacă ai achiziționat acest curs sau dacă ai de gând să o faci, pentru că el este un ghid în dezvoltarea ta personală, în atingerea potențialului maxim, în a scoate puterea adevărată din tine.

 

 

Conținut curs

 • Video
  • Lecția 1

  • Lecția 2

  • Lecția 3

  • Lecția 4

  • Lecția 5

  • Lecția 6

750.00 lei
 • Lecții 6
 • Enrolled 7
 • Language Romana
 • Skill Beginner
 • Last Update 15 mai 2023
X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.