Workshop Descoperă-ți menirea

thumbnail
Platformă Cursuri

Workshop Descoperă-ți menirea

profile
Instructor

Cerasela Rogen

Reviews 0 (0 Reviews)

Course Overview

Oricât de bogat ai fi, oricât de sănătos și plin de iubire, vei simți mereu un gol pe care nu știi cu ce să-l umpli. El este sensul tău pentru care ai venit pe acest Pământ, este pentru ce am fost meniți și nu știm. De cele mai multe ori încercăm prin teste și discuții să căutăm menirea. Doar că, menirea vine ea peste noi, ne găsește ea pe noi atunci când începem să fim autentici și să facem din ce în ce mai mult lucruri care ne bucură. În acest workshop, te ghidez să faci pași spre drumul tău, șina ta, să te conectezi cu sufletul tău, să înveți să îți asculți intuiția pentru că doar sufletul tău cunoaște SECRETUL menirii tale. Vei descoperi ce anume te bucură mai tare în viața ta, vei învăța să-ți asculți foarte des vocea intuiției și nimic să nu se mai întrepună între tine și menirea ta.

Recunoști menirea ta din faptul că nu te uiți la ceas, nu te simți presat și ai face acel lucru încă 20 de ani fără să obosești. Te bucură atât de tare încât îl faci și fară să fii plătit, dar pentru că e autentic, lumea va alerga cu banii după tine. E foarte important să ne conectăm cu ghidarea interioară pe care o avem pentru a ajunge să ne realizăm menirea în această viață.

Menirea pur și simplu este în tine. O recunoști prin acel sentiment care îți umple inima de fericire și bucurie. Acel sentiment pe care îl întâlnești atât de rar în viața ta cotidiană, dar care știi că există. Menirea vine din lucrurile mici care te bucură.

Tot ce ai de făcut este să te observi pe tine. Să vezi când și de ce ești fericit. Și fă asta din ce în ce mai des. Nu există o rețetă care funcționează la toată lumea, însă există oameni, ca mine, pregătiți să te îndrume și să te ajute să faci diferența între o fericire falsă de moment și fericirea care provine din menirea ta.

 

BONUS:

Poți alege să beneficiezi de un BONUS cu încă 3 Workshop-uri din care vei afla: cum să înveți să ceri, ce înseamnă sensul inversat și cum să devii bogat. Intră aici pentru detalii.

 

Topics for this course

150.00 lei
  • Lessons 1
  • Enrolled 9
  • Language Romana
  • Skill Beginner
  • Last Update 14 martie 2023
X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Ai nevoie de ajutor?

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.