CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ

Vindecare și revendicarea puterii personale

27 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE

LOCAȚIE: GRECIA​

LOCURI LIMITATE

Early Bird

1480 lei 1230 lei

+ 14

PERSOANE ÎNSCRISE

Pe orice dispozitiv

WEBINARUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Structură curs:

  1. Harta emoțională, 19 februarie
  2. Vindecarea trecutului, 26 februarie
  3. Nu sunt destul de bun, dar cine sunt cu adevărat?, 5 martie
  4. Cum ies din cursa minții? Obiceiuri toxice, 12 martie
  5. Îmi revendic PUTEREA, 19 martie
  6. Bine ai venit în noua ta viață!, 26 martie

Fiecare dintre noi își dorește să manifeste în viața sa toate dorințele pe care le are. Însă cei mai mulți dintre noi suntem blocați în trecut, rămânem vicitimele a ceea ce am trăit și ajungem să ne învârtim, ca într-un cerc vicios din care nu mai știm cum să ieșim, în același loc, făcând aceleași lucruri și având aceleași rezultate care nu ne mulțumesc.

E momentul să devenim stăpâni pe propriile vieți, să ne rupem de trecut și să ne luăm destinul în propriile mâini!

Prin cursul live de dezvoltare personală, te ajut să îți revendici puterea, să vindeci toate rănile care te țin pe loc și să devii cea mai bună versiune a ta!

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Prin participarea la CURSUL LIVE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ:

Îți vindeci trecutul

Îți descoperi potențialul

Îți crești stima de sine

Depășești credințele limitative

Scapi de obiceiurile toxice

Plantezi noi semințe pentru o viață mai bună

Scapi de gândurile negative

Învingi depresia și anxietatea

Iată ce BENEFICII îți aduce participarea la cursul live de dezvoltare personală:

Îmbunătățirea calității vieții

Mai multă încredere în sine

Capeți curaj în tine și în propriile forțe

Te simți împlinit

Ajungi la echilibru interior

Înveți să faci pace cu tine și cu trecutul

Crești calitatea relațiilor pe care le ai

Înlocuiești gândurile negative cu unele pozitive

Gestionezi eficient emoțiile

Materializezi tot ce îți dorești

”Rescrii” gândurile care te limitează

Devii cea mai bună versiune a ta!

Participă la CURSUL LIVE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ și schimbă-ți viața! Lasă în urmă toate gândurile, emoțiile și rănile care te țin pe loc din a deveni cea mai bună versiune a ta și a-ți îndeplini misiunea pe acest Pământ!

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Am renăscut la fel ca pasărea Phoenix.”

Până să lucrez cu Cerasela, nu știam cât de mult mă afecta trecutul. Trăiam o viață nefericită și credeam că e normal, că așa se simt toți. După orele de dezvoltare personală, am ajuns să privesc viața cu alți ochi. Practic, am renăscut, la fel ca pasărea Phoenix.

”De fiecare dată când mă priveam în oglindă, mă întristam.”

Cel mai mare dușman al nostru suntem noi înșine. Însă dacă nu suntem conștienți de asta, ajungem să ne ruinăm propriile vieți. Cerasela mi-a deschis ochii. De fiecare dată când mă priveam în oglindă, mă întristam. Acum știu cât de valoroasă sunt, știu că nu trebuie să mă mai întreb ce cred ceilalți despre mine și că cel mai important rămâne să mă iubesc.

”Lucrând cu Cerasela, am înțeles că fiecare dintre noi are o misiune pe acest Pământ.”

Nimic nu se compară cu a te simți apreciat, a simți că faci o diferență și că ești important, chiar și pentru o singură persoană. Înainte de a face cursuri de dezvoltare personală, simțeam că nu aparțin nimănui, că niciodată nu o să fiu apreciat și nu îmi găseam locul. Lucrând cu Cerasela, am înțeles că fiecare dintre noi are o misiune pe acest Pământ. Așa am reușit să că înconjor de oameni care mă apreciază și care mă susțin să merg zi de zi mai departe.

Testimoniale

Cum participi la curs

Pasul 1

Achiziționează cursul de pe site: accesează link-ul de mai jos, efectuează plata și așteaptă să primești pe mail confirmarea plății.

Pasul 2

Accesează link-ul primit pe mail în fiecare sâmbătă; asigură-te că verifici și în folderele Spam sau Bulk.

Pasul 2

Accesează link-ul primit pe mail în fiecare sâmbătă; asigură-te că verifici și în folderele Spam sau Bulk.

Pasul 3

Participă la webinarul live care se desfășoară pe Zoom și asigură-te că ai mereu o foaie și un creion la îndemână, pentru a efectua exercițiile pe care ți le dau.

Pasul 4

Chiar și după ce cursul s-a încheiat, pune mereu în practică exercițiile, pentru o transformare de durată, pentru că ai nevoie de cel puțin 90 zile de practică în mod constant pentru a face din noile obiceiuri un stil de viață.

Pasul 4

Chiar și după ce cursul s-a încheiat, pune mereu în practică exercițiile, pentru o transformare de durată, pentru că ai nevoie de cel puțin 90 zile de practică în mod constant pentru a face din noile obiceiuri un stil de viață.

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpini probleme la plata cu cardul online, ne poți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

Durata cursului live este de 6 săptămâni și se desfășoară în perioada 19 februarie – 26 martie 2022.

Participarea la webinarii nu este obligatorie, însă e recomandat să iei parte la fiecare sesiune, pentru a nu pierde informațiile oferite și pentru a rămâne consecvent în transformarea ta.

Înscrie-te Acum!

Early Bird

1480 lei 1230 lei

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.