CURS STRES ȘI BURNOUT

Toți trecem cu siguranță prin astfel de episoade în care simțim că nu mai putem înainta, iar așa ne scade stima de sine, energia piere și creierul nostru se blochează.
Cum scăpăm totuși din această strâmtoare? Cum ne recăpătăm productivitatea și revenim la cine suntem noi cu adevărat?

+ 463

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Pe platformă

CURSUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Cum știi dacă și tu ești unul dintre ei?

Și ție ți s-a întâmplat să rămâi fără energie după prânz? Să începi să te izolezi și să nu mai ai chef de nimeni și nimic? Simți că nu mai poți vedea luminița de la capătul tunelului? Te simți blocat în toate planurile, pe cel profesional, sentimental sau chiar sănătate, fără urmă de soluție?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci Cursul Stres și Burnout e pentru tine!

Atunci când reușim să eliminăm stresul, creierul funcționează mult mai optim, găsim soluții mai rapid și începem să atragem situații favorabile în viața noastră.

Dacă vrei și tu să depășești aceste momente de blocaj în care te afli, atunci este vital să intri într-un proces de transformare. Iar acel proces este cursul meu despre stres și burnout.

Oboseala cronică și stresul sunt cele mai mari probleme ale societății în care trăim.
Cei care cunosc aceste stări sunt adesea cei care se afundă în orele neîntrerupte de muncă, se compară în permanență cu alții pe care îi consideră mai rapizi și mai productivi, iar încet-încet apare și frustrarea care duce la diminuarea focusului, lipsa creativității și a motivației de a merge înainte cu sarcinile sale.

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Încă mai stai pe gânduri?

În acest curs îți voi oferi toate instrumentele necesare pentru a combate și elimina acest cumul de emoții negative și oboseală, care nu fac decât rău sănătății tale fizice și mentale. Vei descoperi soluții și secrete care vor transforma stresul excesiv într-o amintire neplăcută, aducându-ți o serie întreagă de avantaje:

  • Vei afla cum să ajungi să te simți din nou împăcat cu trupul, sufletul și mintea ta
  • Vei afla ritualuri cu care să îți începi ziua pentru a fi cât mai productiv
  • Vei descoperi cum să îți explorezi creativitatea
  • Vei învăța exerciții benefice de respirație care te vor relaxa în momentele tensionate
  • Vei învăța cum să atingi echilibrul dintre viața personală și cea profesională

Iar mai multe beneficii ale acestui curs le vei afla singur, așa că te aștept să pornești, cu mult curaj și determinare, pe acest drum al transformării, plin de surprize revelatoare!

Învață să te bucuri din nou de viață

Scapă de stres

Elimină gândurile negative

Învață să te relaxezi

Devino mai productiv

Atinge echilibrul interior

Descoperă cum să îți liniștești mintea

Explorează-ți creativitatea

Recapătă-ți pofta de viață

Fă față cu brio provocărilor

Destresare

Gestionarea emoțiilor

Calm

Eliminarea oboselii

Creșterea stimei de sine

Productivitate

Îmbunătățirea performanței

Îmbunătățirea calității vieții

Încredere în sine

Evitarea sindromului de burnout

Reducerea anxietății

Scăderea iritabilității

Achiziționează cursul STRES ȘI BURNOUT

Cursul este structurat în 4 părți pe care le poți parcurge oricând, de oriunde.

Fiecare parte este menită să te ajute să faci față stresului din viața ta prin exerciții practice, pe care le poți aplica imediat, pentru a te bucura de rezultate.

Cum Funcționează Grupa De Focus

Pasul 1: Achiziționează cursul

Dacă te-ai decis să câștigi lupta cu stresul, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi cursul!

Pasul 2: Accesează cursul oricând, de oriunde

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău cursul indiferent unde te afli, ori de câte ori simți că vei cădea pradă stresului din viața ta.

Pasul 2: Accesează cursul oricând, de oriunde

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău cursul indiferent unde te afli, ori de câte ori simți că vei cădea pradă stresului din viața ta.

Pasul 3: Urmărește clipurile video

Fiecare parte din curs e gândită să te ajute să elimini gândurile negative, să gestionezi eficient emoțiile și să readuci echilibrul în viața ta.

Pasul 4: Pune în practică

Pentru a depăși perioadele dificile, e important să treci direct la acțiune! În fiecare clip video, am inclus și exerciții practice, pentru ca tu să treci direct la treabă și să elimini complet stresul din viața ta!

Pasul 4: Pune în practică

Pentru a depăși perioadele dificile, e important să treci direct la acțiune! În fiecare clip video, am inclus și exerciții practice, pentru ca tu să treci direct la treabă și să elimini complet stresul din viața ta!

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După logarea în site și efectuarea plății, poți găsi cursul în contul tău. Îl poți accesa oricând, cu condiția de a fi logat în site.

Odată achiziționat, cursul este valabil atât timp cât ai acces la contul tău în site și poate fi parcurs ori de câte ori dorești.

Da. Cursul este gândit astfel încât să te ajute să depășești perioadele dificile, însă informația simplă nu te va ajuta, trebuie pusă în practică imediat. Doar așa vei obține rezultate, trecând imediat la acțiune!

Înscrie-te Acum!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.