Om de televiziune

Am început cu mulți ani în urmă la 6TV cu emisiunea mea – Cerasela show. De-a lungul anilor am susținut nenumărate interviuri la diverse posturi de televiziune precum Antena Stars, Antena 1, ProTV, Digi TV, TVR.

Am fost invitată la Răzvan și Dani, Teo Show și în alte matinaluri să vorbesc pe diferite teme precum: relații, comunicare, vindecare traume, prosperitate, etc.

Ședințe one to one (1 la 1)

Dacă știu ceva cert este că iubesc oamenii și mă bucură de fiecare dată impactul pe care îl am asupra vieții acelora cu care lucrez sau celor pe care i-am ajutat să își schimbe viața în bine prin tot ceea ce fac (cursuri, ședințele 1 la 1, emisiuni Tv și live-urile de pe facebook).

M-am specializat în setul mental, pentru că orice rezultat miraculos începe cu controlul propriei minți.

Am antrenat în ședințe de coaching 1 la 1 vedete și sute de persoane care mă recomandă pentru rezultatele lor.

Workshop-uri

În ultimii 10 ani am ținut zeci de ore de workshop cu săli pline până la refuz, pe tema succesului și a prosperității.

Viața multora dintre participanți s-a schimbat în bine. Mulți și-au atins obiectivele pe care și le-au propus pentru că au găsit în cursurile mele uneltele necesare să își poată schimba viziunea asupra vieții și exercițiile potrivite pentru a ajunge mai repede și mai ușor la ceea ce își doreau.

Gura de Oxigen

Am încercat ani la rândul să schimb oamenii de lângă mine și să controlez totul în jur. Până într-o zi când am realizat că singurul loc unde ai cu adevărat control este mintea ta și că tu ești singura persoană pe care o poți schimba.

Crezi sau nu gândurile tale îți construiesc realitatea, iar bariera care stă între dorință și materializarea ei este frica. Fricile sunt doar imaginație pură negativă despre ceva ce nu s-a întâmplat încă. Imaginația îți creează realitatea.

Eu sunt aici pentru a te ajuta să vindeci trecutul și să devii cea mai bună variantă a ta. Prin gurile de oxigen pe care le țin avem ocazia să comunicăm live și să îmi spui cu ce provocări te confrunți acum.

Mindset coach

Motto: CE CREZI, CREEZI!

Sunt antrenor de succes. Mă bucură când clienții îmi spun că ședințele de coaching cu mine i-au ajutat să își atingă obiectivele și că li s-a schimbat viața în bine.

Pentru o viață împlinită este nevoie să schimbăm setul mental actual și de multe ori nu știm cum să facem asta singuri.

Pentru asta sunt eu aici. Să te ajut să îți modifici setul mental care te sabotează și să ajungi să obții tot ceea ce îți dorești.

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.