Grupa de Focus Iubire și Relații

Mulți dintre noi se află în relații în care se simt captivi, nefericiți, de la care își doresc mai mult, însă nu primesc și astfel ajung să se învinovățească, să cadă pradă frustrărilor și chiar să creadă că nu sunt suficient de buni.

18 Octombrie 2021

DATA ÎNCEPERII

Pe WhatsApp

GRUPA SE TINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Cum știi dacă și tu ești unul dintre ei?

 • Ești într-o relație care nu funcționează așa cum trebuie?
 • Simți că nu merge și ești nefericit din cauza asta?
 • Ți-ai dori ca partenerul să fie mai implicat, să te conectezi mai bine cu el, însă nu știi cum?
 • Ți se pare că, deși e mai ușor ca oricând să întâlnești oameni noi, e tot mai greu să îi cunoști cu adevărat?
 • Întâmpini blocaje când trebuie să discuți despre ceea ce contează cu adevărat pentru tine în relație?
 • Nu înțelegi cum ceilalți pot fi fericiți în doi și tu nu?
 • Ți-ai dori o relație, însă te sperie viața de cuplu și crezi că ți-ar aduce mai multe probleme decât beneficii?
 • Nu știi cum să gestionezi problemele din cuplu?
 • Sau poate ești singur și îți dorești să atragi în viața ta relația potrivită?
 • Ți-ai căutat jumătatea foarte mult, însă simți că nu ai întâlnit persoana potrivită?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una dintre aceste întrebări, atunci Grupa de Focus e pentru tine!

Prin înscrierea la Grupa de Focus ”Iubire și Relații”, vei descoperi:

 • Cum să atragi partenerul potrivit în viața ta
 • Cum să comunici eficient cu partenerul
 • Cum să faci față situațiilor tensionate din relație
 • Cum să depășești blocajele care nu îți permit să ai relația la care visezi
 • Cum să îmbunătățești calitatea relației tale
 • Cum să atragi fericirea de cuplu în viața ta

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

Cum Îți Îmbunătățește Grupa De Focus Viața

Atrage partenerul potrivit

Comunică eficient

Îmbunătățește-ți relația cu partenerul

Descoperă cum să te simți împlinit în relație

Află cum să gestionezi problemele din cuplu

Atrage fericirea în viața de cuplu

Conectează-te cu partenerul

Învață să te iubești pentru a atrage iubire

Mai bine și mai bine în fiecare zi, în toate felurile

îmbunătirea calității relației

Fericirea în viața de cuplu

Gestionearea situațiile tensionate de cuplu

Comunicarea eficientă cu partenerul

Atragerea partenerului potrivit

Depășirea situațiilor neplăcute

Iubire

Încredere de sine

Dragoste de cuplu

Curaj

Împlinire sufleteasca

Iubire de sine

Obține accesul la GRUPA DE FOCUS de IUBIRE ȘI RELAȚII pe Whatsapp

Zi de zi, timp de o lună, LUCRĂM PRACTIC asupra aspectelor problematice care te țin departe de relația potrivită pentru tine.

Suntem conectați în permanență pentru ca tu să primești EXERCIȚII ȘI AFIRMAȚII zilnice, care să te ajute să pui în practică tot ceea ce e nevoie pentru a te simți împlinit în relație.

Cum Funcționează Grupa De Focus

Pasul 1: Obține accesul

Odată ce te-ai decis că vrei să obții relația potrivită pentru tine și să te alături Grupei de Focus, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi produsul din site.

Pasul 2: Intră în grupul de Whatsapp

După realizarea plății pe site, vei fi contactat pentru a primi acces în grupul dedicat, acolo unde, în fiecare zi, vei primi exerciții practice și afirmații care să îți îmbunătățească relația cu tine însuți și cu partenerul.

Pasul 2: Intră în grupul de Whatsapp

După realizarea plății pe site, vei fi contactat pentru a primi acces în grupul dedicat, acolo unde, în fiecare zi, vei primi exerciții practice și afirmații care să îți îmbunătățească relația cu tine însuți și cu partenerul.

Pasul 3: Participă la webinarii

La începutul și la finalul lunii dedicate Grupei de Focus, ne vom întâlni online, în cadrul unui webinar, în care să discutăm despre toate problemele pe care le-ai putea întâmpina în relația ta sau în atragerea partrenerului potrivit.

Pasul 4: Beneficiază de exercițiile practice

Beneficiul major pe care ți-l aduce Grupa de Focus este că FIECARE EXERCIȚIU E PRACTIC. Așadar, aștept mereu de la tine, în privat, exercițiile realizate, pentru a-ți oferi feedback și astfel să te ajut să ajungi acolo unde îți dorești.

Pasul 4: Beneficiază de exercițiile practice

Beneficiul major pe care ți-l aduce Grupa de Focus este că FIECARE EXERCIȚIU E PRACTIC. Așadar, aștept mereu de la tine, în privat, exercițiile realizate, pentru a-ți oferi feedback și astfel să te ajut să ajungi acolo unde îți dorești.

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Încă mai stai pe gânduri?

Iată ce vei pierde dacă nu te înscrii:

 • Energia grupului și o nouă perspectivă, obiectivă, asupra problemelor cu care te-ai confruntat până acum
 • Exerciții practice care să te ajute să depășești situațiile neplăcute din relație
 • Exerciții prin care să îți depășești blocajele și să devii fericit cu tine pentru a putea fi fericit și în relație
 • Posibilitatea de a depăși traumele și convingerile care te țin departe de a trăi fericirea în cuplu
 • Șansa de a afla cum să comunici eficient în relația de cuplu

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După achiziționare, veți primi, pe adresa de e-mail, un link de acces la grupul de Whatsapp. Este foarte important ca, înainte de finalizarea plății, să vă asigurați că ați completat corect câmpul dedicat adresei de e-mail și că aveți acces la adresa respectivă.

Da. E foarte important ca programul să fie dus până la capăt, pentru că este un program practic, în care exercițiile și afirmațiile au strânsă legătură între ele. Tocmai de aceea, la 3 abateri, vei fi exclus din grup, pentru că este o grupă dedicată doar celor care sunt cu adevărat hotărâți să treacă la acțiune.

Cu ajutorul acestei platforme, devii parte din comunitate, interacționezi cu alte persoane care sunt în aceeași situație ca și tine, care se confruntă cu aceleași probleme. Mai mult decât atât, suntem în permanență în contact, fiind foarte ușor să iei legătura cu oricine dorești și să comunici ușor cu mine. În plus, de fiecare dată când primești un exercițiu, va trebui să îmi trimiți la verificare, iar eu îți voi da, tot pe Whatsapp, feedback, astfel încât să simplificăm procesul și să comunicăm ușor și direct.

După ce achiziționezi grupa și accesezi link-ul, vei deveni parte din grup. Aici, vor fi toate persoanele care s-au înscris pentru grupa respectivă și eu și tot pe acest grup veți primi de la mine toate informațiile necesare pentru a parcurge programul. În fiecare zi, voi posta aici exerciții practice și afirmații și vei avea posibilitatea de a interacționa și cu alți membri. Aici vom comunica și vei primi și informații despre cele 2 webinarii din cadrul Grupei, astfel încât să nu ratezi nicio parte din acest program care te va ajuta să descoperi iubirea și relația potrivită pentru tine.

Înscrie-te Acum!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.