Metoda completă pentru a deveni CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

Alătură-te azi și obține acces LA cursuri!

Ești mai puternic decât ți-ai putea imagina!

Încă din copilărie, ți s-au impus limite și ți s-a spus că trebuie să te mulțumești cu puțin, că scopul tău este să-i faci pe alții fericiți și că este imposibil să-ți depășești condiția. Aceste programe adânc impregnate în subconștient nu fac decât să te împiedice din a trăi viața pe care ți-o dorești.

Însă ce ai crede dacă ți-aș spune că îți poți schimba oricând setul mental și că poți evolua în orice moment?

Și eu, la rândul meu, am fost în situația ta și am avut nevoie de ajutor pentru a-mi construi viața pe care mi-o doream de atâta timp, pentru a obține independența financiară și pentru a mă bucura de iubire. Iar acum sunt alături de tine, pentru a te ajuta să devii din ce în ce mai bun și pentru a te ajuta să-ți câștigi libertatea.

Nu lăsa traumele din trecut să te împiedice să te bucuri din plin de prezent!

Alege acest abonament și progresează în fiecare zi pentru doar 90 RON /lună

Prin abonament, ai acces la toate cursurile, meditațiile și parchetele de pe site pentru de a te vindeca după o copilărie imperfectă, încordare, modele de relații toxice, codependență, amânare, stres, frică, anxietate și depresie.

Recapătă-ți controlul asupra propriei vieți!

Îți voi oferi cunoștințele, abilitățile și instrumentele necesare pentru a trăi într-o iubire deplină de sine, astfel încât să devii o versiune din ce în ce mai bună a ta, să ai curajul să lupți pentru visurile tale și să-ți construiești viața ideală.

Meriți să te simți bine cu tine

Meriți să ai relații sănătoase cu tine și cu ceilalți, să iubești și să fii iubit necondiționat, să te bucuri din plin de viață și să trăiești în termenii tăi!

Meriți toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți schimba setul mental

După ce vei începe să parcurgi fiecare curs, să practici afirmațiile zilnice și să meditezi în fiecare zi, îți vei da seama ce trebuie să faci pentru a-ți materializa toate obiectivele și vei învăța cum să ceri mai mult de la Univers.

Meriți toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți schimba setul mental

Nu este nevoie să te simți copleșit încercând să faci totul dintr-o dată – trebuie doar să începi de unde ești astăzi și să evoluezi așa cum îți permit programul și dispoziția.

Iată doar ce o să se întâmple dacă ignori această oportunitate:

Iată cum metoda CER te poate ajuta și pe tine.

CER este o metodă unică de vindecare rapidă, pe care o poți regăsi atât în cartea cu același nume, cât și în cursurile, meditațiile și afirmațiile pe care ți le-am pregătit.

Toate aceste informații reprezintă un „Manual de Utilizare a Ființei Umane”, care este menit să te ajute să înțelegi cum funcționează mintea și ce butoane trebuie să apeși pentru a reseta vechile programe și a le îmbunătăți.

Astfel, vei reuși să-ți vindeci trecutul și vei fi pregătit pentru un viitor plin de fericire, iubire și prosperitate.

Care este metoda mea de dezvoltare personală și cum te poate ajuta?

Știința a demonstrat faptul că aproape fiecare rezultat pe care îl avem în această viață pronește din creier. Prin urmare, dacă vreo parte a vieții noastre personale sau profesionale nu este acolo unde ne dorim să fie, sursa este internă, iar soluția este să recăpătăm controlul asupra propriului set mental.

În plus, știm acum că emoțiile sunt răspunsuri învățate la mediul și cultura în care am fost crescuți. Acest lucru poate suna nebunesc, dar asta înseamnă că o experiență de viață din copilăria ta a creat de fapt reacția ta emoțională în acest moment. Sunt convinsă că ai auzit în repetate rânduri „Nu atinge, nu ai voie”, „Dacă X poate să ia 10, poți și tu” sau „Ești prea mic, n-ai cum să înțelegi”.

Apoi a urmat perioada școlii, în care valoarea ta ca om depindea, din punctul de vedere al profesorilor și al sistemului, doar de notele pe care le luai, dar care, în realitate, nu reflectau nimic concret.

În continuare, acum că ești adult, ai tendința de a te compara cu ceilalți și de a te considera inferior doar pentru că alții câștigă mai mult decât tine, au case mai mari, mașini mai noi, haine mai scumpe, iar lista poate continua.

Trauma se poate reflecta până și în relațiile pe care le ai, în care te pui pe tine pe ultimul loc și te sacrifici doar pentru fericirea celui de lângă tine, care, în cele mai multe dintre cazuri, te poate manipula fără să-ți dai seama. Prin urmare, incapacitatea ta de a te iubi pe tine însuți, de a te simți împuternicit, de a evita relațiile toxice, de a-ți urma pasiunile și de a-ți atinge potențialul a început ca experiențe emoționale negative în copilăria ta, pentru că nu a fost nimeni acolo, care să creadă cu adevărat în tine.

Asta înseamnă că, pentru a trăi o viață din ce în ce mai bună, este nevoie ca mai întâi să vindeci copilul interior, copilul care este în continuare rănit și care are nevoie de ajutor, grijă și înțelegere. Este exact ceea ce vei învăța să faci.

TESTIMONIALE

Dacă viața ți se îmbunătățește, poți renunța la abonament oricând

Din momentul în care simți că viața ta este împlinită, poți alege să renunți la abonament. Ai libertate deplină în acest sens, iar dacă simți că ai învățat de aici tot ceea ce aveai nevoie, atunci eu mi-am îndeplinit misiunea.

Metoda completă pentru a deveni CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

90 RON /lună

Cea mai bună investiție este în propria persoană!

DESPRE AUTOARE

După o copilărie și o adolescență dificile și lipsite de iubire, m-am transformat într-un adult cu multe răni.

Când am văzut că nu mai pot, am cerut ajutorul unui specialist care mi-a îndrumat pașii pe drumul către mine însămi.

Am început cariera profesională ca desenator tehnic, apoi am lucrat în imobiliare, după care am activat în domeniul fashion, ca stilist vestimentar.

În urmă cu mai bine de 10 ani, am început o frumoasă călătorie către mine însămi participând la programe precum: Theta Healing, Călătoria, Psych-k, Tai Chi, Qi Gong, Citire intuitivă, Lucid dreams și am mers la cursurile de coaching ale lui Anthony Robbins, Joe Dispenza, Louise Hay și T. Harv. Eker cu Millionaire Mind Intensive.

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.