Pachet Booster – Curs Stres și Burnout și 9 pași să devii fericit (Stima de sine)

De-a lungul vieții, ne confruntăm cu diverse situații care ne afectează stima de sine sau se transformă treptat în factori de stres care pot duce chiar la fenomenul de burnout.

+ 238

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Pe platformă

CURSUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Deși nu există o legătură aparentă între aceste 2 aspecte, adesea ele coexistă și se influențează reciproc. Stresul este un răspuns fizic automat la o provocare sau în fața unei situații dificile. Reacția fizică e determinată de hormonii descărcați în corp și astfel ajungem să manifestăm fizic stresul: oboseală cronică, lipsa puterii de concentrare, o stare anxioasă sau de agitare continuă, iritabilitate. Când suntem supuși la un nivel de stres ridicat vreme îndelungată, se instalează fenomenul de burnout, adică o epuizare pe toate planurile, care ne afectează viața, munca, relațiile și chiar și sănătatea.

Când avem o stimă de sine scăzută, orice eveniment, situație sau orice gând negativ repetat poate deveni un factor de stres: nu suntem suficient de buni, nu ne ridicăm la nivelul așteptărilor celorlalți, șeful este nemulțumit, partenerul nu ne place suficient, nu se mai simte atras de noi – toate acestea pot deveni stresori care, dacă nu sunt gestionați cum trebuie, pot avea un impact negativ major în viețile noastre.

În același timp, e posibil și ca stresul și burnoutul să ne afecteze stima de sine. Când simțim că nu mai facem față presiunii sau că nu știm cum să gestionăm eficient o situație, părerea noastră despre noi înșine poate fi afectată. Putem ajunge să credem că nu știm cum să facem față pentru că nu suntem suficient de buni, că nu avem calitățile necesare și astfel, ne denigrăm singuri în sinea noastră și cu cât continuăm să avem gândurile astea, cu atât mai mult erodăm stima de sine.

Pentru că știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva și în anii aceștia în care am ajutat mii de oameni am întâlnit nenumărate persoane la care stresul și stima de sine scăzută erau prezente în același timp, am creat un pachet care să te ajute să îți schimbi părerea despre tine și să readuci ordinea în viața ta.

 

Beneficiile pe care ți le aduce acest pachet:

 • Înveți cum să gestionezi situațiile stresante din viața ta
 • Descoperi cum să nu cazi pradă stresului și să menții un echilibru sănătos între muncă, familie și prieteni
 • Afli cum să sortezi lucrurile din viața ta, astfel încât doar cele cu adevărat importante să conteze și să nu te mai lași afectat de tot ce se întâmplă în jur
 • Vei descoperi tehnici prin care să îți sporești productivitatea, astfel încât să alungi stresul și să îți sporești stima de sine
 • Vei afla cum să fii fericit și să îți îmbunătățești viața
 • Îți vei descoperi potențialul și vei ajunge la cea mai bună versiune a ta

 

Stresul și stima de sine sunt factori importanți pentru felul în care ne simțim, cât de fericiți suntem și în ce fel se desfășoară viața noastră. Atunci când îi controlăm, devenim stăpâni pe noi înșine, pe propriile emoții și ne îmbunătățim semnificativ viața.

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Încă mai stai pe gânduri?

Iată ce pierzi dacă nu achiziționezi acest pachet:

 • Nu vei ști cum să gestionezi eficient stresul
 • Vei cădea pradă mult mai ușor sentimentelor copleșitoare care te vor duce la burnout
 • Nu vei crede niciodată că ești suficient de bun pentru a ajunge acolo unde îți dorești și vei transmite Universului că nu meriți lucrurile pe care vrei să le atragi în viața ta
 • Nu vei ști cum să ieși din situațiile stresante și să le transformi în oportunități
 • Te vei simți mereu obligat să te împarți între viața personală și profesională și vei simți că una dintre acestea e neglijată mereu

Vei avea impresia că toți ceilalți sunt mai buni decât tine și că de aceea nu primești mai mult de la Univers, pentru că doar atât meriți.

Descoperă cum să fii fericit din nou

Uită de stres și oboseală

Sporește-ți stima de sine

Scapă de emoțiile negative

Învață să ai încredere în tine

Gestionează eficient emoțiile negative

Îmbunătățește-ți viața

Atrage fericirea

Descoperă-ți potențialul

Ieși din cercul vicios al stresului și bucură-te de viață

Găsește echilibrul interior

Sporește-ți stima de sine

Descoperă-ți potențialul

Învață să te iubești

Scapă de resentimente

Îmbrățișează oportunitățile

Atrage fericirea

Îmbunătățește-ți viața

Depășește provocările

Crește calitatea vieții

Gestionează emoțiile negative

Învață să fii fericit

Achiziționează PACHETUL BOOSTER

Pachetul conține Cursul Stres și Burnout, împărțit în 4 părți, și 9 pași să devii fericit (Stima de sine) – 6 părți și un workshop.

Pachetul te ajută să gestionezi eficient stresul din viața ta, să previi efectul de burnout și să înveți să ai din nou încredere în tine și să fii fericit.

Cum Funcționează PACHETUL BOOSTER

Pasul 1: Achiziționează pachetul

Fă primul pas spre a recâștiga controlul asupra vieții tale și achiziționează Pachetul Booster online.

Pasul 2: Accesează pachetul

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău pachetul indiferent unde te afli, ori de câte ori simți că te confrunți cu o situație stresantă sau că stima ta de sine scade.

Pasul 2: Accesează pachetul

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău pachetul indiferent unde te afli, ori de câte ori simți că te confrunți cu o situație stresantă sau că stima ta de sine scade.

Pasul 3: Urmărește clipurile video

Fiecare parte din cele 2 cursuri este structurată astfel încât să poți pune imediat totul în practică. Parcurge clipurile video și workshopul și vezi care sunt pașii pentru a învinge stresul și a învăța să te iubești din nou.

Pasul 4: Pune în practică

La finalul fiecărui clip video, asigură-te că practici toate exercițiile, pentru că doar așa vei face față situațiilor dificile din viața ta și vei redescoperi cât de minunat și special ești!

Pasul 4: Pune în practică

La finalul fiecărui clip video, asigură-te că practici toate exercițiile, pentru că doar așa vei face față situațiilor dificile din viața ta și vei redescoperi cât de minunat și special ești!

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După logarea în site și efectuarea plății, poți găsi pachetul în contul tău. Îl poți accesa oricând, cu condiția de a fi logat în site, iar în cadrul lui vei găsi clipurile video din cele 2 cursuri.

Odată achiziționat, pachetul este valabil atât timp cât ai acces la contul tău în site și poate fi parcurs ori de câte ori dorești.

Da. Cursurile din pachet sunt gândite astfel încât să te ajute să depășești perioadele dificile, însă informația simplă nu te va ajuta, trebuie pusă în practică imediat. Doar așa vei obține rezultate, trecând imediat la acțiune!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.