Pachet complet Afirmații

Afirmațiile pozitive sunt mesaje scurte care, repetate în mod perseverent, îți vor schimba realitatea. Cu ajutorul acestor afirmații te vei putea elibera de anxietate, negativitate, sentimente de vinovăție, teamă și durere. De altfel, aceste afirmații te ajută să-ți întâlnești sufletul pereche și să atragi abundența și prosperitatea în viața ta.

+ 47

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Pe platformă

CURSUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Scopul acestor afirmații este de a-ți ”rescrie” gândurile. Ele definesc omul care dorești să devii. Chiar dacă, la început subconștientul nu le va considera reale, prin repetare, le va accepta ca fiind adevărate. Odată ce vor fi acceptate te vor face receptiv la schimbare, iar astfel vei putea produce schimbarea în tine. Subconștientul va transmite prin intermediul minții căile de urmat pentru a obține rezultatele dorite.

 

În funcție de cât de mult crezi în ele, vor deveni realitate. O atitudine predominant negativă este garanția eșecului. Așadar, dacă știi că ești o persoană pesimistă, afirmațiile pozitive trebuie repetate de mai multe ori pe zi. Gândurile sunt semințe care devin experineța ta.

 

Este pentru tine acest curs dacă:

  • ai gânduri negative sau ești în depresie;
  • nu reușești să te exprimi într-un mod pozitiv despre tine, viață și relațiile pe care le ai;
  • egoul tău e mai mare decât eul tău interior;
  • nu ești obișnuit să te focusezi la ce îți dorești și ești orientat mereu la ce te deranjează;
  • nu știi să faci armonie în mintea ta.

 

Ce vei afla din acest curs:

  • Cum să-ți ordonezi mintea și viața;
  • Cum să manifești prosperitatea;
  • Cum să atragi iubirea în viața ta;
  • Cum să ajungi să ai încredere 100% în capacitatea ta;
  • Reguli care te ajută să descoperi scurtătura în transformarea ta.

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Încă mai stai pe gânduri?

Ce vei pierde:
– vei face un efort mult mai mare să ajungi la potențialul tău;
– consumi mult mai multe resurse (timp și bani) ca să ajungi unde îți dorești;
– nu te vei disciplina niciodată;
– vei pierde timp așteptând ca un miracol să se întâmple;
– vei rămâne actor secundar în filmul creat de ceilalți.

Cu afirmațiile potrivite, îți transformi gândurile pentru a-ți transforma viața

Scapi de gândurile negative

Îți îmbunătățești părerea despre tine

Scapi de emoțiile negative

Atingi calmul interior

Învingi depresia

Scapi de anxietate

Îți îmbunătățești stima de sine

Îți îmbunătățești productivitatea

Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu fiecare afirmație

Stimă de sine

Încredere în sine

Descoperirea potențialului

Fericire

Abundență

Curaj

Împlinire

Echilibru interior

Creșterea calității relațiilor

Gestionarea eficientă a emoțiilor

Eliminarea gândurilor negative

Materializarea dorințelor

Achiziționează Pachetul Complet de Afirmații și ”rescrie-ți” gândurile

Gândurile pe care le ai zi de zi creează realitatea în care trăiești. Atunci când preiei controlul asupra gândurilor și le transformi pe cele negative într-unele pozitive, întreaga ta viață se va schimba în bine.

Cu afirmațiile potrivite, îți vei învăța mintea să nutrească doar gânduri pozitive.

Cum beneficiezi de afirmații

Pasul 1: Achiziționează pachetul de afirmații

Preschimbă-ți gândurile într-unele pozitive, care să te ajute să materializezi tot ceea ce îți dorești în viață: fericire, abundență, iubire de sine.

Pasul 2: Accesează afirmațiile oricând, de oriunde

Odată achitat, pachetul este disponibil în contul tău și îl poți accesa ori de câte ori dorești, pentru a repeta acele afirmații mereu când simți că gândurile negative te copleșesc.

Pasul 2: Accesează afirmațiile oricând, de oriunde

Odată achitat, pachetul este disponibil în contul tău și îl poți accesa ori de câte ori dorești, pentru a repeta acele afirmații mereu când simți că gândurile negative te copleșesc.

Pasul 3: Ascultă și memorează afirmațiile

Afirmațiile te vor ajuta să învingi sentimentele negative și să înlocuiești gândurile limitative care te țin pe loc cu unele pozitive, prin care să evoluezi, să ai o părere mai bună despre tine și să atragi tot ceea ce îți dorești în viață.

Pasul 4: Repetă zilnic

Uneori, gândurile pe care le avem de atâta timp par să rămână adânc întipărite în ființa noastră, așa că e nevoie să fim perseverenți și să nu ne dăm bătuți! În acest caz, afirmațiile trebuie repetate și de mai multe ori pe zi, pentru ca mintea noastră să învețe să accepte aceste noi gânduri despre noi înșine.

Pasul 4: Repetă zilnic

Uneori, gândurile pe care le avem de atâta timp par să rămână adânc întipărite în ființa noastră, așa că e nevoie să fim perseverenți și să nu ne dăm bătuți! În acest caz, afirmațiile trebuie repetate și de mai multe ori pe zi, pentru ca mintea noastră să învețe să accepte aceste noi gânduri despre noi înșine.

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După logarea în site și efectuarea plății, poți găsi pachetul în contul tău. Îl poți accesa oricând, cu condiția de a fi logat în site, iar în cadrul lui vei găsi cele 3 subpachete de afirmații.

Odată achiziționat, pachetul este valabil atât timp cât ai acces la contul tău în site și poate fi parcurs ori de câte ori dorești.

Da. Pachetul este gândit astfel încât să te ajute să depășești perioadele dificile, însă informația simplă nu te va ajuta, trebuie pusă în practică imediat. Doar așa vei obține rezultate, trecând imediat la acțiune!

Înscrie-te Acum!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.