DEBLOCAREA DE SITUAȚII DIN TRECUT

WEBINAR GRATUIT

29.05.2024 - ORA 21:00

LIVE PE ZOOM

Ai simțit vreodată că trecutul tău te ține pe loc, împiedicându-te să trăiești viața pe care ți-o dorești? Blocajele și situațiile din trecut pot crea umbre asupra prezentului și pot împiedica potențialul tău de a străluci. 

Dar acum este momentul să te eliberezi de aceste lanțuri și să începi să construiești un viitor plin de posibilități și bucurii.

Te invit să te alături mie într-un eveniment special: un webinar live și gratuit despre „Deblocarea de situații din trecut”, care va avea loc pe data de 29 mai, la ora 21:00, pe platforma Zoom. 

Vom explora împreună diverse strategii și tehnici pentru a-ți elibera mintea și sufletul de povara trecutului și pentru a-ți renaște în prezent cu încredere și determinare.Vom învăța să privim cu atenție și să conștientizăm acele experiențe sau modele de gândire care ne-au ținut captivi în trecut și care ne afectează în prezent. Recunoașterea acestor blocaje este primul pas esențial către eliberarea noastră și către construirea unui viitor mai luminos și mai liber.

Pe măsură ce ne eliberăm de trecut și începem să adoptăm o perspectivă mai pozitivă asupra vieții, vom descoperi că încrederea în sine și determinarea noastră vor crește în mod natural. Vom învăța să ne construim încrederea în propriile noastre abilități și să ne urmăm visurile și aspirațiile cu hotărâre și pasiune. Această încredere interioară ne va ghida către un viitor plin de succes și satisfacție personală.

În final, vom forma o comunitate puternică de susținere și încurajare, unde vom putea împărtăși experiențe, să ne sprijinim reciproc și să ne încurajăm în călătoria noastră de transformare personală. Vom învăța să ne susținem unii pe alții în momentele dificile și să sărbătorim împreună succesele noastre. Prin această comunitate, vom găsi sprijinul și inspirația de care avem nevoie pentru a continua să ne dezvoltăm și să ne transformăm în fiecare zi.

Iată ce beneficii vei avea dacă vei participa la acest webinar:

Renaștere personală
Vei experimenta o renaștere personală și vei începe să te simți mai puternic și mai încrezător în propria ta putere de a-ți crea viața.

Vindecare emoțională
Vei experimenta un proces de vindecare emoțională și vei elibera emoțiile și traumele trecute care te țin pe loc.

Claritate și înțelegere
Vei câștiga claritate și înțelegere asupra modului în care trecutul îți afectează prezentul și vei descoperi modalități de a depăși aceste obstacole.

Confidență și încredere
Vei construi o mai mare încredere în sine și vei câștiga încredere în propria ta capacitate de a face schimbări și de a-ți atinge obiectivele.

Perspectivă nouă
Vei obține o perspectivă nouă și proaspătă asupra vieții și a posibilităților tale, deschizând uși către noi oportunități și experiențe.

Suport și încurajare
Vei face parte dintr-o comunitate de susținere și încurajare, unde vei putea împărtăși experiențe și inspirație cu alți participanți.

Nu rata ocazia de a începe o nouă etapă în viața ta și de a debloca situațiile din trecut pentru a-ți construi un viitor mai luminos și mai împlinit.

Testimoniale

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul tău la acest webinar transformator și pregătește-te să te transformi și să strălucești!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.