28 aprilie 2024

Restaurant Cornelius, Londra

Ora 15:00

Fii prezent pentru viitor!

Conferința "Valoare și Succes" - Fii Prezent pentru Viitor

Într-o societate în care ritmul alert al vieții adesea ne poartă pe căi neașteptate și tumultuoase, căutarea unui echilibru între succesul profesional și valoarea personală devine o călătorie esențială către împlinire și înțelegere profundă a propriei noastre existențe.

În acest context, te invit la o experiență profundă și inspirațională, conferința "Valoare și Succes - Fii Prezent pentru Viitor", care va avea loc pe 28 aprilie 2024, începând cu ora 15, la Restaurant Cornelius, Londra.

Despre conferință

Două femei de excepție, cu traiectorii remarcabile și cu perspective inovatoare, se unesc pentru a împărtăși lumii întregi ceea ce au învățat în lunga lor călătorie spre succes și împlinire personală. Iuliana Marciuc, moderator și producător cu o experiență vastă de peste 30 de ani în domeniul televiziunii, se alătură Ceraselei Rogen, un coach motivational cu o experiență solidă de 12 ani. Aceste două personalități deosebite vor împărtăși o viziune inedită care îmbină lumea fascinantă a televiziunii cu dezvoltarea personală, motivarea și spiritualitatea.

Sub genericul "Fii Prezent pentru Viitor", conferința se anunță a fi o experiență de neuitat. Invitații de seamă care vor împărtăși din experiența și înțelepciunea lor Gabriela Miu Rinja, Ștefan Bucovineanu Voloșeniuc și Mihaela Pădure - într-o călătorie spre autodescoperire și creștere personală.

De ce să te înscrii?

Inspirare profundă
Vei fi expus la poveștile și învățămintele unor personalități remarcabile, care te vor inspira să-ți urmărești pasiunile și să-ți atingi potențialul maxim.

Înțelegere mai profundă a valorilor personale
Conferința îți va oferi instrumentele și perspectivele necesare pentru a-ți clarifica și a-ți prioritiza valorile personale, conducând astfel la o viață mai autentică și mai împlinitoare.

Dezvoltare personală și profesională
Prin sesiunile interactive și discuțiile provocatoare, vei avea oportunitatea să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, leadership și gestionare a timpului, contribuind astfel la succesul atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Conexiuni autentice și networking
Participând la conferință, vei intra în contact cu oameni de afaceri, profesioniști și alte persoane care împărtășesc aceleași valori și interese. Aceste conexiuni pot duce la colaborări noi, oportunități de carieră și prietenii de durată.

Experiență unică de învățare
Vei avea acces la informații și perspective inovatoare din domenii diverse, cum ar fi televiziunea, motivarea și spiritualitatea, oferindu-ți astfel o învățare holistică și profundă.

Motivație și acțiune
Conferința te va încuraja să acționezi rapid și hotărât pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți manifesta potențialul, transformând învățămintele în acțiuni tangibile și durabile în viața ta de zi cu zi.

Această conferință nu este doar despre a asista la discursuri și prezentări

Este despre a fi inspirat să gândești diferit, să îndrăznești mai mult și să-ți pui mai multă încredere în propriile forțe interioare. Este despre a găsi curajul de a acționa rapid și hotărât pentru a-ți descoperi adevărata menire în viață. Împreună, participanții și vorbitorii vor contribui la crearea unei lumi mai frumoase și mai sănătoase, unde fiecare individ este încurajat să-și atingă potențialul maxim și să aducă contribuția sa la comunitate.

Prin sesiunile interactive, discuțiile provocatoare și conexiunile umane autentice pe care le va facilita, conferința "Valoare și Succes - Fii Prezent pentru Viitor" promite să fie un eveniment care va rămâne întipărit în mintea și în inima fiecărui participant.

Este o invitație la explorarea profundă a sinelui, la căutarea adevărului interior și la manifestarea rapidă și hotărâtă pentru a aduce schimbări pozitive în viața proprie și în lumea din jurul nostru.

Gabriela Miu Rinja

Maia Morgenstern, actrita de un profesionalism exceptional,se transforma spectaculos la fiecare rol in parte.Indragita actrita a jucat in numeroase piese de teatru si filme de-a lungul carierei sale si a devenit cunoscuta international dupa rolul Fecioarei Maria din ""Patimile lui Hristos"".

In lumea artei a intrat cu un esec,cazand la examenul de admitere la facultatea de teatru si film,un esec pe care l-a descris ca fiind usturator,greu,cu lacrimi si durere ascunsa greu de recunoscut.

La conferinta vine sa vorbeasca despre secretele succesului sau in plan profesional dar si personal,despre cum a reusit sa treaca peste esec si sa recupereze timpul pierdut dedicat carierei in detrimentul familiei si copiiilor sai de care este foarte mandra.

Ștefan Bucovineanu Voloșeniuc

Bruno Medicină este performance Coach cu o experiență de 40 de ani și activitate intensă ca trainer, coach, speaker și consultanță.

De origine italiană, Bruno a adus în România celebrul "firewalking seminar", mersul pe cărbuni încinși, considerat cea mai spectaculoasă și eficientă cale de dezvoltare personală.Aproape 5.000 de oameni au trecut pe cărbuni încinşi sub îndrumarea lui Bruno Medicină în ultimii ani.

În timpul conferinței el ne va împărtăși cu entuziasm experiență să umană și profesională și va oferi sfaturi concrete pentru cum să ne descoperim talentele pentru a atinge succesul și cum să ne folosim la maxim potențialul pentru a obține performanțe de top în orice domeniu, cu o atenție specială pe vânzări, leadership, sport și muzică.

Corina Chiriac

Corina Chiriac a reprezentat cu bucurie şi dăruire Arta Românească pe mai multe meridiane și a avut vocaţia de a fi Artist. În cartea pe care a lansat-o anul trecut,îndrăgită artista definește "minunea" că pe "suprema înălţime căreia i se adresează sufletul nostru atunci când Speranţa, care nu moare niciodată, osteneşte!"

Ea ne va împărtăși cum a început să perceapă miracolele din viață ei din momentul schimbării majore reprezentat de experiență de a deveni credincioasă la 33 de ani. "

Vom află ce reprezintă pentru Corina Chiriac rugăciunea și în ce mod a ales să o promoveze,din dorința de a le face bine oamenilor și că gest de mulțumire către Dumnezeu,pentru succesele și daruri pe care i le-a oferit în viață.

Silvia Ionescu

Din 1996 și până în prezent,în calitate de regizor artistic,Silvia Ionescu i-a încurajat pe actorii profesioniști și neprofesioniști,pe scenă sau la televiziune, să-și cunoască valoare și să atingă succesul.Cursurile de personal branding,de public speaking sau metoda Silva pe care le-a absolvit, au ajutat-o să se dezvolte personal și să dorească să împărtășească și cu alții skilsurile dobândite.

Pe parcursul conferinței va insistă pe descoperirea fricilor și tehnici de înlăturare a lor,inclusiv frică de succes care este de multe ori un impediment în atingerea obiectivelor pe care ni le propunem.

Alex Penescu

Avocat și pianist, Alex Penescu este unul dintre supraviețuitorii tragediei de la Colectiv.

Eroul ne va împărtăși cum a învățat în toți acești ani,zi de zi,să trăiască cu durerea, să suporte cu stoicism zeci de operații și să nu își piardă speranța că va fi învingător.

Trecând peste traume greu de imaginat,el ne va povești ce l-a ajutat că după ani de zile în care nu s-a mai putut apropia de pian,să fie prezent din nou în viață artistică,la început exprimându-și revoltă și durerile compunând muzică.

Deși au existat medici care i-au spus că nu va mai putea cânta niciodată,acum Alex a revenit la marea lui dragoste,pianul și cânta din nou dar cu mâinile acoperite mereu de mănuși... Alex este un învingător,iar tu vei avea multe de câștigat ascultăndu-l!

Locurile sunt limitate! Înscrie-te acum!

Înregistrează-te acum și alătură-te acestei călătorii extraordinare spre autodescoperire și împlinire personală. Fii prezent pentru viitor și adu valoare și succes în fiecare aspect al vieții tale!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.