ATRAGE BINELE ÎN VIAȚA TA

CURS LIVE online

1 IULIE - ORA 21:00

LIVE PE ZOOM

Ești gata să explorezi tehnicile care îți vor transforma viața și îți vor deschide porțile către un univers al abundenței și al fericirii – „Atrage Binele în Viața Ta”. 

Într-o lume unde energiile pozitive și intențiile clare se îmbină perfect, acest curs oferă o oportunitate unică de a face primii pași către o viață plină de binecuvântări și realizări.

Începe-ți călătoria de transformare personală cu pași simpli, dar puternici. Cultivă o mentalitate de recunoștință zilnică, recunoscând micile și marile binecuvântări din viața ta. 

Vizualizează-ți obiectivele cu claritate și pasiune, trimițând în univers o energie de încredere și determinare. Practicile de meditație și mindfulness te vor ajuta să-ți aliniez gândurile și sentimentele cu frecvențele pozitive, creând astfel un câmp energetic propice pentru atragerea lucrurilor bune.

Eu sunt alături de tine, pregătit să-ți ofer toate sfaturile și tehnicile necesare pentru a cultiva un mindset de succes și prosperitate. 

Luni, pe 1 iulie, începând cu ora 21:00, voi susține un nou curs intitulat „Atrage Binele în Viața Ta”

Evenimentul va avea loc online, pe platforma Zoom.

Timp de 2 ore, te voi ghida prin tehnici esențiale și exerciții practice pentru a-ți transforma viața și a atrage abundența și fericirea pe care le meriți. Vom explora împreună metode inovatoare pentru a-ți cultiva o mentalitate pozitivă și a crea un câmp energetic propice pentru binele în viața ta.

Taxa de participare este de 150 de lei, o investiție modestă în comparație cu multitudinea de beneficii pe care le vei experimenta imediat după curs. Pregătește-te să deschizi uși către noi oportunități și să îți creezi realitatea dorită prin puterea gândirii pozitive și a intențiilor clare.

Pe lângă faptul că vei învăța cum să atragi binele în viața ta și să îți construiești un mindset de succes și prosperitate, te vei înscrie automat și la o tombolă!

Vei avea șansa să participei la o tombolă cu 3 premii: o carte, o meditație și un curs, cu o valoare totală de 500 de euro.

Iată de ce să participi și tu:

Vei avea ocazia să explorezi noile metode de atragere a binelui în viața ta și să descoperi potențialul tău neexplorat. Vei învăța despre puterea gândirii pozitive și cum să îți transformi perspectiva asupra realității pentru a crea o viață plină de abundență și fericire.
Vei beneficia de o înțelegere mai profundă a propriei tale ființe. Vei explora tehnici și practici care te vor ajuta să-ți accesezi și să-ți amplifici energia interioară, să-ți dezvolți abilitățile intuitive și să-ți îmbunătățești conexiunea cu propria ta esență spirituală.

Vei primi ghidare și învățături valoroase care te vor îndruma în călătoria ta către o conștiință superioară și evoluție personală. Acest curs este conceput pentru a te ajuta să îți dezvolți un mindset pozitiv și să atragi în viața ta lucrurile pe care le dorești cu adevărat.

Vei avea șansa de a experimenta transformări profunde și eliberatoare în viața ta. Vei învăța tehnici și practici care te vor ajuta să depășești limitele și blocajele interioare, să te eliberezi de frică și să experimentezi o stare de armonie și echilibru interior.
Oportunitatea de a te conecta cu o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași interese și aspirații ca și tine. Această comunitate îți va oferi sprijin și inspirație, ajutându-te să îți menții motivația și să îți atingi obiectivele personale și spirituale.
Vei face parte dintr-o comunitate de susținere și încurajare, unde vei putea împărtăși experiențe și inspirație cu alți participanți.

Ce pierzi dacă nu participi?

Atrage binele în viața ta și renunță la tot ce te trage în jos!

Înscrie-te chiar acum la curs! 

Învață cum să-ți dorești mai mult și să ATRAGI în viața ta tot ce este mai bine și mai frumos pentru tine! Lasă în urmă mentalitatea care te ține pe loc și deblochează-ți calea spre viața pe care ți-ai dorit-o mereu !

Testimoniale

Grăbește-te, pentru că locurile sunt limitate!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.