Pachetul
"Descoperă-ți menirea"

Nu ai reușit să ajungi la workshop-uri sau vrei să mai revezi informația? Îți propun un pachet format din 3 cele mai importante workshop-uri. Aceste informații te vor ajuta să ajungi în punctul în care îți dorești: Învață să ceri, Sensul inversat și Învață să devii bogat.

+ 129

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Pe platformă

CURSUL SE ȚINE DIRECT PE TELEFONUL MOBIL

Învață să ceri

[ Nu ești destul de bun și e rușine să ceri. Lumea nu are de unde să știe ce vrei dacă nu ceri. ]

Aud adesea atât de multe convingeri limitative, scuze pentru care unii oamenii reușesc să își atingă țelurile, în timp ce alții nu reușesc deși ”și-au dorit mai mult ca orice”. Avem convingeri limitative că e rușine, suntem învățați că nu avem voie să cerem. Cel mai des, femeile sunt învățate că trebuie să dăruiască mai mult decât să primească. Un om de succes cere ca un copil. Nu are mândria de a fi refuzat.

Este suficientă o singură convingere limitativă referitoare la bani sau prosperitate, care să îți blocheze tot fluxul prosperității. De cele mai multe ori, când clienții vin la cabinet îmi spun: ”Banii sunt ochiul dracului, mama mi-a spus că este rușine să cer sau bogăția nu este pentru toată lumea,” dar și multe alte lucruri.

Să ceri înseamnă siguranță de sine. Trebuie să știi CUM să ceri Universului sau Forței Divine. Pentru a se materializa dorința, cel mai important lucru este să știi că meriți să primești orice îndrăznești să ceri. A cere Universului și a materializa dorința nu are nicio legătură cu norocul. Norocul nu există. Există doar să știi să ceri corect.

Ce aud de la voi:

  • ”Dar mi-am dorit din tot sufletul și nu s-a întâmplat…”
  • ”Aș vrea eu, dar n-am noroc, nu mi se întâmplă niciodată…”
  • ”Nu știu cum fac alții, dar mie nu-mi iese.”

Ce creezi cu aceste expresii, de fapt:

  • Limitare!

Când vine vorba despre dorințe, nu există limite și orice este posibil. Pune-te pe tine pe primul loc și trece lucrurile prin filtrul tău.

Sensul inversat

Din generație în generație învățăm ”ce e bine și ce-i rău”. Învățăm să avem mai multă grijă de ce își dorește celălalt, decât de ceea ce ne dorim noi. Învățăm să împărțim, chiar dacă nu vrem. Fraza pe care o auzim cel mai des în copilărie este ”Nu fii egoist, dă-i și lui.” Însă, de aici se imprimă în subconștientul nostru că ce are nevoie celălalt este mai important decât ce avem noi nevoie. Astfel ajungem să ne dăruim întru-totul în orice relația pe care o avem, dar și la locul de muncă ajungem omul bun la toate plătit cel mai puțin.

Trebuie să faci lucruri care te bucură pentru a scoate autenticitatea din tine.

Un alt lucru pe care nu îl învățăm când suntem mici este că ”Nu putem da ceve din ce nu avem”. Exemplul meu preferat este următorul: Dacă tu nu ai acum la tine un măr verde, iar eu îți cer un măr verde, tu poți să mi-l dai? Nu. Dacă eu nu știu limba japoneză, crezi că te pot învăța pe tine să vorbești în japoneză? Nu. La fel este și cu iubirea. Dacă eu nu mă iubesc pe mine, crezi că te pot iubi pe tine? Nu. Și invers.

Învăță să te iubești pe tine prima dată, iar apoi vei putea dărui dragoste în jurul tău.

Facem lucrurile invers. Ai observat că profesorii, oamenii care ne educă de când suntem mici primesc mai puțini bani decât un sportiv de performanță să o altă persoană care nu are un impact atât de mare asupra viitoarelor generații? Ideea este că discrepanța dintre salarii este uriașă. Nu ți s-ar părea normal ca un om care te învăță cum să trăiești, îți oferă instrumentele de care ai nevoie în viață pentru a te descurca în orice situație și te învață o meserie să câștige bani mai mulți?

Facem lucrurile invers.

Tu mai știi ce ai mâncat ieri de dimineață? Mai ți minte ultima veste bună pe care ai primit-o? Ultima călătorie? Știi ce simte sufletul tău? Nu ți se pare că ar trebui să știi despre tine mai multe decât despre oamenii din social media, sau despre cei pe care îi vezi adesea la televizor? Epoca vitezei, aceste dispozitive care ne facilitează comunicarea ne-au ”răpit” timpul nostru de introspecție. În loc să ne luăm 10 – 20 de minute și să ne ascultăm inima, pierdem ore în șir citind despre alte persoane și viața lor mai minunată sau mai dezastruoasă.

Suntem „virusați” fără intenție. ”Fii realist” ai auzit destul de des. Dar ce înseamnă asta cu adevărat? Înseamnă să îți dai la o parte instinctul, sentimentele și să gândești cu mintea care prin structura ei pune răul în față. Acest cuvânt ”realist” nu te lasă să te conectezi cu cine ești tu cu adevărat, nu te lasă să-ți urmezi sufletul, ba chiar mai mult ajunge să-ți îngroape atât de adânc instinctul încât îți va fi greu să-i mai auzi șoapta. Acest cuvânt ”realist„ te obligă să accepți realitate impusă de cei din jurul tău, în loc să-ți dai voie să o inventezi. Realitatea ține de perspectivă. Dacă alegi să trăiești în fricile celorlalți, nu vei reuși niciodată să-ți atingi menirea. În schimb, dacă vei avea curaj să privești în sufletul tău și te vei lăsa ghidat de ce îți dictează inima vei descoperi fericirea profundă, iubirea și compasiunea. Atunci vei știi că ești pe drumul spre BINELE TĂU SUPREM.

Învață să devii bogat

De când ne naștem și până ne formăm propriile opinii, absorbim adevărul societății, al familiei, a celor care ne cresc, iar majoritatea sunt convingeri limitative, programe disctructive care nu ne ajută să devenim bogați. În acest workshop transformăm toate convingerile limitative conștiente și subconștiente în convingeri constructive care să îți vor deschide orizontul minții spre adevărata libertate financiară. Nu există nicio școală, în afară de cursuri private, care să te învețe despre libertate financiară, despre cum să devii bogat ș ce anume te ajută să devii un om de success. Ai să înțelegi de ce unii oameni ajung să-și îndeplinească dorințele și să le depășească și de ce marea majoritate nu reușește acest lucru. Orice mică convingere limitativă este o mare barieră între tine, bogăție și success.

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ești pregătit să îți dezvolți abilitățile pentru a deveni prosper. Când n-ai să mai crezi că banii sunt ceva rău și ai să îmbrățișezi ideea prosperității vei avea inspirații pe care nu aveai cum să le ai înainte.  Secretul oamenilor bogați este că ei au înțeles că merită, că e posibil și că Universul e abundent și a venit timpul să înlegi și tu că meriți să te bucuri și să accesezi  abundența Universului.

50.000+

PERSOANE AJUTATE

90%

POVESTI DE SUCCES

+200

CURSURI TINUTE

Încă mai stai pe gânduri?

Pachetul are o durată de peste 4 ore. Din fiecare workshop vei descoperi lucruri pe care le faci greșit, poate chiar fără să îți dai seama și vei învăța cum poți să scapi de piedici, reușind să atragi tot ceea ce îți dorești în viața ta.

Cum să îți descoperi menirea și să devii fericit

Află cum să scapi de ceea ce te ține pe loc și să atragi abundența și fericirea în viața ta

Învață să ceri

Scapă de convingerile limitative

Atrage bogăția în viața ta

Îmbunătățește-ți stima de sine

Materializează-ți dorințele

Descoperă libertatea financiară

Dezvoltă convingeri constructive

Ai încredere în tine însuți

Scapă de convingerile limitative și devino liber financiar

Învinge gândurile negative

Descoperă-ți potențialul

Îmbunătățește-ți relația cu tine însuți

Sporește-ți stima de sine

Atrage abundența

Devino prosper

Atrage fericirea

Transformă convingerile limitative într-unele constructive

Devino curajos

Depășește situațiile dificile

Învață să prioritizezi

Câștigă mai mult

Accesează pachetul ”Descoperă-ți menirea”

Învață să ai curajul să ceri ceea ce îți dorești pentru a atrage în viața ta lucrurile care te fac fericit.

Parcurge cele 3 cursuri și îmbunătățește-ți viața pentru a te simți cu adevărat împlinit.

Cum Funcționează Pachetul ”Descoperă-ți menirea”

Pasul 1: Achiziționează pachetul

Scapă de obstacolele care stau între tine și prosperitate și atrage în viața ta tot ceea ce îți dorești!

Pasul 2: Accesează pachetul oricând, de oriunde

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău pachetul indiferent unde te afli, pentru a lucra la acele convingeri limitative care te împiedică să atingi libertatea financiară.

Pasul 2: Accesează pachetul oricând, de oriunde

După ce ai făcut plata, poți accesa din contul tău pachetul indiferent unde te afli, pentru a lucra la acele convingeri limitative care te împiedică să atingi libertatea financiară.

Pasul 3: Urmărește clipurile video

Fiecare clip video e gândit astfel încât să te ajute să dezvolți pe zi ce trece și să vezi progresul. Toate informațiile au aplicabilitate practică, astfel încât viața ta să se îmbunătățească încă de la primele minute din curs.

Pasul 4: Pune în practică

Asigură-te că, la finalul fiecărui clip, vei pune în practică exercițiile și vei lucra constant cu tine însuți, pentru a depăși acele obiceiuri și gânduri negative care te țineau pe loc.

Pasul 4: Pune în practică

Asigură-te că, la finalul fiecărui clip, vei pune în practică exercițiile și vei lucra constant cu tine însuți, pentru a depăși acele obiceiuri și gânduri negative care te țineau pe loc.

Cine este Cerasela Rogen?

Am încercat foarte mulți ani să schimb oamenii de lângă mine, să mă mut în alt oraș și aveam tendința să controlez mediul. Nimeni nu ne învață că singurul loc unde ai control este mintea ta. Mai precis spus, gândurile pe care le avem. Crezi sau nu, gândurile tale îți construiesc realitatea. Bariera care stă între dorință și materializare este frica. Fricile noastre, de obicei, sunt doar imaginație negativă despre ceva care nu s-a întâmplat. Imaginația crează realitatea. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne ajute să învățăm cum să controlăm gândurile. Pentru asta sunt eu aici, să te ajut să fii cine ai fost menit să fii!

‍ Sunt prietena oamenilor și iubesc impactul pe care îl am asupra persoanelor cu care lucrez. Îmi place să mă laud cu sutele de oameni cu care am lucrat one to one (unu la unu) și miile de vieți pe care le-am schimbat prin workshop-uri. Aparițiile la tv și zecile de persoane publice pe care le-am ajutat și care mă recomandă îți pot confirma faptul că fac foarte bine ceea ce fac. M-am specializat în setul mental pentru că orice rezultat extraordinar și miraculos începe cu controlul minții.

Nișa care mi-a adus cele mai multe rezultate și în care m-am măiestrit este de a te ajuta să materializezi abundența și prosperitatea în viața ta. Pe scurt, să atragi toți banii și lucrurile materiale pe care ți le dorești. În viața de zi cu zi sunt mama a două fete. Sunt specială prin faptul că te ajut să implementezi informația de care ai nevoie, pentru a obține rezultate practice, rapid.

Poveștile celor cărora li s-a schimbat viață

”Credeam că nu o să-mi găsesc niciodată partenerul potrivit.”

Vedeam mereu în jurul meu cupluri fericite și mă întrebam când o să vină și rândul meu. Acum, observ cum ceilalți se uită la mine și își doresc relația pe care o am eu și totul mulțumită Ceraselei.

”Toate relațiile mele eșuau, iar eu nici nu înțelegeam de ce.”

Eram victima propriilor mele convingeri limitative, care mă făceau să mă simt mereu atrasă doar de omul nepotrivit. Prin Grupa de Focus, am înțeles că merit mai mult și asta se vede acum în atitudinea bărbaților din jurul meu.

”A trebuit să învăț să mă iubesc pe mine ca să primesc iubirea pe care mi-o doream.”

Renunțasem să mai cred că există persoana potrivită pentru mine. Când am accesat pentru prima dată Grupa de Focus, eram resemnată, credeam că nimeni nu mă poate iubi. Însă am descoperit că trebuia să mă iubesc eu întâi, ca să aștept de la ceilalți. Acum mă simt cu adevărat împlinită și știu că am făcut alegerea potrivită.

Testimoniale

De încredere pentru instituțiile guvernamentale și companii din Forbes 500 România care își doresc dezvoltarea oamenilor de pretutindeni

Cât și apariții în

Întrebări Frecvente

În cazul în care întâmpinați probleme la plata cu cardul online, ne puteți contacta fie la numărul de telefon 0799055357, fie la adresa de e-mail: web@revolutionmediaco.com

După logarea în site și efectuarea plății, poți găsi pachetul în contul tău. Îl poți accesa oricând, cu condiția de a fi logat în site, iar în cadrul lui vei găsi clipurile video din cele 3 cursuri.

Odată achiziționat, pachetul este valabil atât timp cât ai acces la contul tău în site și poate fi parcurs ori de câte ori dorești.

Da. Cursurile din pachet sunt gândite astfel încât să te ajute să depășești perioadele dificile, însă informația simplă nu te va ajuta, trebuie pusă în practică imediat. Doar așa vei obține rezultate, trecând imediat la acțiune!

Înscrie-te Acum!

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.