Descopera puterea de a depasi frica de singuratate

Una dintre convingerile limitative, cu care traim, este frica de a fi doar in compania celei mai minunate persoane din lume si anume TU.

In workshopul meu de pe 10 octombrie Efectul Marilyn Monroe ÔÇô cum atragi partenerul potrivit si cum construiesti armonie in relatie ÔÇô va voi ajuta sa inlocuiti vechile convingeri limitative cu unele suportive, care va vindeca ranile.

Singuratatea nu este neaparat un bau-bau de care ar trebui sa ne speriem. Gandeste-te cum te simti atunci cand ai un iubit posesiv sau un job obositor. Momentele cu tine insuti sunt un dar divin. Dar nu acest tip de singuratate ne sperie, ci sentimentul asociat cu abandonul sau lipsa iubirii.

Acest tip de singuratate, adica imposibilitatea de a avea pe cineva langa tine, este perceputa de cei mai multi ca un handicap, o lipsa, un rau. Imediat vine si eticheta pusa de ceilalti: ÔÇť ai o problemaÔÇŁ, ÔÇť e ceva cu tine care ii face pe ceilalti sa fugaÔÇŁ. De aici si pana la crearea convingerii ca esti un om rau nu este decat un pas.

Si uite cum, in dorinta de a scapa de acest stigmat, ajungi sa accepti langa tine parteneri nepotriviti si sa vrei sa-i pastrezi, chiar daca sunt mult sub nivelul asteptarilor.

Am intalnit femei frumoase, tinere, cu mare succes profesional, prinse in capcana relatiilor nepotrivite, toxice, de frica singuratatii induse de ceilalti. Erau blocate in convingerea ca ÔÇť nu le poti avea pe toateÔÇŁ, ca ÔÇťnu toti oamenii isi gasesc sufletul perecheÔÇŁ, ÔÇťca nu exista dragoste fara suferintaÔÇŁ. Este uimitor cat de mult rau putem sa ne facem ca sa ascundem un ÔÇťdefectÔÇŁ, pe care credem cu convingere ca il avem.

Aceste femei, care azi sunt schimbate la 180 grade, au inteles ca ele decid cine intra in viata lor si cand. Au reusit sa treaca peste tot ce invatasera in copilarie si le bloca. Toti am vazut oameni care sufera din iubire si care se complac in relatii nepotrivite. Chiar daca sunt mamele noastre, surorile sau cele mai bune prietene ale noastre, nu trebuie sa tragem concluzia ca asa ni se va intampla si noua. Depinde de noi ce vrem sa traim. Exista in noi puterea de a decide daca ne bucuram de existenta unui partener potrivit in viata noastra sau nu.

Cum activam aceasta putere? Vestea buna este ca daca ati citit acest articol, ati constientizat ca traiti cu acest blocaj. Constientizarea reprezinta 80% din vindecare. Schimbarea se produce printr-un dialog interior, in care contrazici aceasta voce.
Pe curand,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.