Prin tot ce faci in viata, cauti acest lucru

De cand ne nastem, incepem prin diferite moduri sa o cautam… De la banalul a manca sau a ne vopsi parul, la a vrea sa gasim iubirea, sa fim apreciati, sa castigam mai multi bani, sa facem un copil.. de fapt ce facem este sa cautam STAREA DE BINE = EXTAZUL = FERICIREA.

Uneori aceasta cautare fiind gresit orientata, ajungem sa cautam extazul in droguri, alcool, tutun, shopping, mancare. Toti acesti oameni cauta de fapt starea de bine, la fel cum o cautam noi toti.

Ca si tine, nici eu nu am stiut dintotdeauna unde sa caut fericirea. Dupa ani de zile de coaching, cursuri de dezvoltare personala si experienta cu sute de oameni iti spun si tie secretul: cauta starea de bine, fericirea, extazul in inima ta.

Starea aceasta este o emotie si se afla in cel mai secret loc al nostru: INIMA.

Nimic din ce obtinem in afara noastra nu contine o punga de fericire ( ele sunt bonusuri ). Obtinem casa dorita, ne casatorim, facem un copil, primul milion de euro si tot nefericiti suntem. Prin urmare, care este formula secreta, pe care nu ti-o spune nimeni?

Urmareste videoclipul si afla cum poti trai starea de bine, independent de paliativele fericirii, care vin din exterior: oameni, situatii, noroc.

https://www.youtube.com/watch?v=qW2Hqm6EzWw&feature=youtu.be

Te rog da acest articol mai departe, dupa ce il citesti tu.
Ce zici daca, in urma recomandarii tale, un om va fi mai fericit? Doar stii ca faptele bune sunt rasplatite inzecit de Univers.

P.S Daca ai o poveste din care altii ar putea invata, lasa-ne un comentariu dand astfel sansa altora sa invete din experienta ta.

Cu drag,

Cerasela Rogen

Postări Asemănatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.