Cu EL nu te mai simti niciodata singur, neimportant si nevaloros!

Te felicit ca ai urmarit seria mea de videoclipuri, in care ai invatat cum sa-ti construiesti starea de bine, prin a te simti unic, minunat, perfect, fara comparatii si fara autocritica.

Ca sa inchei seria celor 3 videoclipuri dedicate starii de bine, iti fac cunostinta cu cineva foarte important pentru tine, care iti este alaturi de cand te-ai nascut, desi tu inca nu-l cunosti.

Cred ca esti de acord cu mine ca nu exista nimic mai atragator si mai valoros la o persoana ca increderea in sine. Oameni cu stima de sine crescuta sunt luminosi, entuziasti, plini de viata, inspirationali. Oricine ar vrea sa fie ca ei.

La polul opus se afla persoanele cu o incredere in sine scazuta, care au permanent nevoie de validarea, increderea si iubirea altor persoane. In lipsa sustinerii venite de la altii, oamenii cu stima de sine scazuta se simt de-a dreptul lipsiti de valoare, identitate, personalitate.

Tu in care scenariu esti?

Daca te simti lipsit de importanta, te rog sa revezi cele 2 videoclipuri anterioare aici:video 1 si video 2. Poate totusi singur nu ai reusit sa integrezi informatia din cele 2 videoclipuri si atunci ai nevoie de un prieten, care sa te ajute. Acest prieten a fost intotdeauna langa tine, il poti simti, vedea, auzi in orice clipa, dar inca nu esti constient de el.

Esti pregatit sa ti-l prezint?

https://youtu.be/TIEViq1tgQQ

In miile de voci, pe care zilnic le auzi in capul tau, exista una, mai suava si mai slaba, iar celelalte sunt puternice, repetitive, manipulatoare. Vocea suava este vocea inimii, pe care de obicei nu o asculti si care este adevaratul tau prieten, adevaratul TU. Ea iti spune adevaruri venite din inima si te ajuta sa te vezi exact asa cum esti: minunat, UNIC, desavarsit. Celelalte voci, ale mintii, nu fac altceva decat sa proiecteze in viitor ceea ce au invatat din experientele tale trecute. Si astfel iti striga neincetat in cap ca esti mic, nesemnificativ, ca nu reusesti, ca nu stii destul, ca altii sunt mai buni, ca nu e pentru tine, etc.

Iti fac o recomandate inteligenta: fa-ti prieten pe viata din vocea inimii, care este permanent cu tine si care te sprijina neconditionat. Nimeni altcineva nu este permanent cu tine, oricat si-ar dori sau ti-ai dori. Acest prieten misterios stie ca un esec este o experienta din care inveti, ca iti era necesara pentru evolutia ta si nu te catalogheaza in nici un fel.

Da-i un nickname, daca vrei si cheama-l de fiecare data cand ai o stare proasta, cand ai nevoie de ajutor, cand nu ai o solutie, cand te simti singur, pur si simplu cand nu esti in forma. Bucura-te de prezenta acestui prieten adevarat, care este conectat la Sinele tau Superior si care nu poate da gres, nu te poate duce pe cai gresite, nu te paraseste niciodata, nu te critica, nu-i pasa de ce zic cei din jur, pentru ca este acolo doar pentru tine.

Iata pasii pe care ti-i recomand pentru a-ti creste increderea in tine si pentru a trai starea de bine in fiecare zi:

  1. Intelege o data pentru totdeauna ca este daunator sa te critici si sa te etichetezi pentru ÔÇ×esecuriÔÇŁ.
  2. Complimenteaza-te si celebreaza fiecare situatie ca pe o victorie persoanala.
  3. Simte-te unic, perfect, desavarsit exact asa cum esti, fara sa-ti mai pui nici o eticheta si fara sa te compari.
  4. Integreaza informatia ca nu esti singur, ca esti impreuna cu Sinele tau Superior, care te ghideaza prin vocea inimii.
  5. Fa-ti din vocea inimii cel mai bun prieten si ÔÇ×ia-lÔÇŁ cu tine constient, oriunde si oricand.

Dupa ce faci parcurgi acest demers, sigur vei fi alta persoana si sigur vei avea emotii si stari de impartasit cu noi. De aceea te rog sa-mi lasi un mic comentariu, in care sa le spui si celorlalti cum te-ai simtit si ce s-a schimbat in viata ta. Dai astfel sansa tuturor sa invete din experienta ta si sa-si imbunatateasca viata. Pentru asta, Universul te va rasplati inzecit.

cu drag,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.