Cum programezi vindecarea ta

Cand cei mai renumiti doctori ridica din umeri a neputinta, intra in scena convingerile tale
ÔÇŁ Daca crezi ca poti, sau crezi ca nu poti, ai dreptate in ambele cazuriÔÇŁ
Henry Ford.

O cunosc pe Andreea Hascu de cativa ani. Inainte de problema ei cu sanatatea, era un marketer de succes intr-o mare companie de publicitate. O persoana vesela, gata sa ajute pe cei din jur si foarte implicata in cariera. Pe neasteptate a venit cumplita veste ca are o tumoare maligna la creier si urma sa se opereze. Cu o zi inainte de operatie, i-am propus o intalnire la cabinet oferindu-i o sedinta de terapie. M-a refuzat spunandu-mi ca este realista si nu crede in terapii alternative.
La 6 luni de la operatie si multe sedintele de chimioterapie, Andreea mai avea doua resturi tumorale, care nu au putut fi extirpate. ÔÇ×IntamplareaÔÇŁ a facut ca Andreea sa dea peste mine fizic pe strada. Din acel moment, am inceput sedintele de terapie cu ea si la 3 luni, cand a refacut RMN-ul, a aflat cu stupoare ca resturile tumorale au disparut. Lucru imposibil dpdv medical.

In videoclipul de mai jos vei afla secretul vindecarii ei

https://youtu.be/lWjmQS5IDQo

Atunci cand ne-am intalnit, Andreea nu stia ca se poate vindeca singura. Isi pusese toate sperantele in exterior si cunostea puterea vindecatoare a iubirii de sine. Ceea ce urma sa vindece nu era tumoarea, ci sufletul. Fiind prinsa in tumultul jobului, cu multe ore pe zi dedicate diferitelor responsabilitati, cu fiecare zi trupul devenea slabit si sufletul nehranit.

Ceea ce facem cu noi zi de zi este sa ne amanam momentele de placere si bucurie, care sunt hrana sufletului. Mintea ne programeaza fericirea, bucuria, placerea, la o data neprecizata, pentru ca avem mereu alte prioritati. Aceasta lipsa a bucuriei in viata noastra este sursa durerii fizice si a afectiunilor grave.

Ce poti face in cazul in care traiesti o experienta similara cu cea a Andreei este sa cauti sa te repui in starea de bucurie. Descopera ce te bucura cu adevarat si cauta sa traiesti fiecare moment ca pe o sarbatoare. Incepi de astazi sa crezi in puterea ta de a te vindeca si de a-ti crea realitatea. Doar schimband convingerile gresite, primite de la societate si parinti, poti crea echilibru in viata ta.

Important este sa intelegi ca secretul vindecarii se afla in interiorul tau. Acolo ai toate resursele de care ai nevoie. Le poti descoperi singur sau impreuna cu un mentor, ce te ajuta sa obtii mai repede rezultate remarcabile in orice domeniu al vietii tale, inclusiv in starea de sanatate.

Daca si tu crezi ca te pot ajuta, trimite-mi povestea ta aici http://ceraselarogen.ro/intreaba-specialistul/

Daca tu crezi ca acest articol poate fi de ajutor si altor persoane din viata ta, da-l mai departe.

Pe curand,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.