De ce sa iubim emotiile negative?

Emotiile negative sunt cele care ne trezesc si ne spun lucruri despre noi, pe care ani la rand le-am negat. Ele sunt butonul rosu pe care atunci cand il atinge cineva , reactionam nu mai actionam.Emotiile negative iti dau impulsul sa te schimbi, sa accepti ca asa nu mai merge si ca trebuie sa te reinventezi. Fara frica, fara atasamente inutile, aproape cu compasiune, as spune.

Crezi ca este bizar ce-ti spun? Crezi ca este bine sa fugi de emotiile negative? Mi-ai putea raspunde ca nu poti sa iubesti sentimentul pe care il ai cand sotul te paraseste, cand copilul s-a apucat de fumat, cand nu-ti mai place jobul, cand n-ai bani suficienti, cand te-ai ingrasat, n-ai pofta de viata si asa mai departe.

Ei bine, nu-i chiar asa.

Recomandarea mea este doar sa le observi, constientizeaza prezenta acestor emotii neplacute, stai in ele, a fi Zen inseamna de fapt a-ti accepta toate starile .Sa nu te lupti, pentru ca din lupta cu situatiile negative nu iesi niciodata invingatoare. Fiind prezenta in negativ, in lipsa constiintei si a constientizarii iti va aduce in fata ochilor doar durerea acelor tipuri de evenimente, care au si alta fata. Fiecare situatie, oricat de negativa este ea, e un cadou, fara nici o gluma sau exagerare. Aminteste-ti ca Universul nu face diferenta intre negativ si pozitiv. Ce ar fi bine sa faci, dupa parerea mea, este sa constientizezi ca sotul are dreptul sa fie fericit si ca unele lucruri sunt sortite sa se incheie, iar tu poti fii de o mie de ori mai fericita langa altcineva, chiar daca nici nu vrei sa auzi de asta, ca poti sa-ti schimbi locul de munca, pentru ca ai dreptul sa te simti bine la serviciu, ca poti slabi cand doresti si nu trebuie sa te explicitezi nimanui pentru felul in care arati, etc.

Treci prin emotiile negative cu fruntea sus pentru ca sunt ale tale. Nu trebuie sa plangi, nici sa-ti fie frica, nici rusine. Ascunzand aceste emotii negative nu faci decat sa te erodezi in interior si crede-ma, te asteapta atat de multe experiente minunate, incat n-ai nici un motiv sa-ti pierzi vremea cu lamentari. Schimbarea perceptiei asupra realitatii se poate face intr-o secunda, mai ales daca esti asistat de un specialist, un coach, un antrenor. Iar acest lucru iti poate schimba viata la 180 de grade.

Femeie, e timpul tau!!!! Indiferent cat cantaresti, cati bani detii in cont, ce masina ai, cum esti imbracata, ce varsta ai, ce statut social, e timpul tau!!! Trezeste-te din povestile altora si spune-ti propria ta poveste, doar aceasta este autentica! Daca ai nevoie sa te inspir sa schimbi perspectiva , suna-ma , sunt aici pentru tine .

Daca simti ca ai schimba viata cuiva trimitandu-i mai departe acest articol, fa-o din toata inima. Daca tu crezi ca viata bate filmul in viata ta, contacteaza-ma, sunt aici pentru toti cei care au nevoie de mine

Ne auzim curand,

Cerasela Rogen

 

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.