Depaseste momentul despartirii prin renuntarea la DE CE

Nu cred ca exista cineva, care nu a fost parasit niciodata sau nu a suferit din dragoste. Aceasta experienta este benefica, cat timp nu se transforma intr-un modus vivendi.

Am intalnit femei parasite, care nu reuseau sa aiba o relatie mai lunga de 2-3 ani, din cauze necunoscute chiar de ele insele. Pur si simplu, partenerii le paraseau pe nepregatite.

Asa s-a intamplat si cu Giulia, una dintre clientele mele vechi. Investea in fiecare relatie tot sufletul ei. Totul parea ca merge bine, pana intr-o zi. Ani la rand a trait experienta despartirii. Urmau saptamani intregi de plans, regrete, suparare, izolare. Giulia nu mai dormea nopti intregi, incercand sa gaseasca motivul despartirii, acel distructiv DE CE.

Pentru o femeie ca ea, care facea totul ca relatia sa mearga bine, aceasta era chiar o drama: era mereu la dispozitia partenerului, sacrifica din micile bucurii ale ei, ca sa-i faca lui pe plac, mergea oriunde vroia el, se imprietenea cu toti prietenii lui, ii facea cadouri tot timpul, era atenta la orice dorinta a lui.

Cand a venit prima data la mine la cabinet, trecusera cativa ani de la ultima ei relatie si inca nu reusea sa-si revina. Se tinea agatata in gasirea explicatiilor, in DE CE ( a plecat, m-a parasit, a renuntat, etc ), fapt care conteaza cel mai putin.

Aceasta este capcana in care pica cei mai multi dintre noi, in momentul despartirii de partener. Incepem sa cautam explicatii si ne identificam cu raspunsurile la intrebarea ÔÇ×de ce m-a parasit?ÔÇŁ. Giulia credea ca barbatii o parasesc pentru ca nu era destul de atragatoare si are o personalitate puternica. Iar ea vroia ca eu sa-i validez explicatiile. Dar scopul meu, ca si coach transformational, nu este sa-ti dau dreptate, nu este sa gasesc explicatii. Scopul meu este sa te scot din bucla energetica a explicatiilor, care te tin in suferinta si sa te ghidez sa reusesti sa atragi parteneri potriviti pentru tine, pe care TU ii alegi, nu ii cauti.

Reactia Giuliei a fost asemeni majoritatii oamenilor, pe care i-am ajutat in domeniul relatiilor. Toti incearca sa ma convinga ca ei au facut totul si partenerii sunt de vina si raman stupefiati cand le pun intrebarea ÔÇ× vrei sa fii fericita sau sa ai dreptate?ÔÇŁ
Retine ca nu conteaza cine a fost de vina si nu te ajuta sa-ti dau dreptate. Te ajuta sa faci pasi spre implinirea dorintei de a crea un cuplu.

Dupa 4-5 intalniri in care Giulia a fost o ÔÇ× eleva silitoareÔÇŁ si a descoperit puterea unicitatii ei, a atras in viata ei partenerul visat si are o relatie de 6 luni. Este o femeie schimbata in bine si fericita.

Ca sa reusesti si tu, cauta solutia si scapa de blocajul explicatiilor. Explicatiile te tin captiva in trecut, iar tot ce conteaza este prezentul si felul in care te vezi acum. Te vezi o femeie irezistibila, asa devii. Te vezi neputincioasa, ghinionista, incapabila sa tii langa tine un barbat, asa devii.

Ce pot sa-ti recomand este sa iei o foaie de hartie, sa scrii un mare DE CE la care sa raspunzi cu cat mai multe explicatii. Dupa ce citesti cu voce tare tot ce ai scris, rupe foaia in bucati cat mai mici si arunca-le la gunoi sau arde-le. Inspira profund si pe expiratie simte-te usurata ca ai scapat de tot ce te impiedica sa ai un partener potrivit in viata ta. In scurt timp, abordarea ta asupra acestui subiect o sa vezi ca va fi cu totul diferita si vei obtine rezultate rapid.

As vrea sa hotarasti azi ce iti doresti mai mult in viata: explicatiile de ce esti singura sau ai o relatie nefericita sau solutia in a atrage un partener potrivit si a-ti recrea relatia.

https://www.youtube.com/watch?v=at5bMA8FJVU

Cu drag,

Cerasela Rogen

Post─âri Asem─ânatoare

X

Conturi bancare

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO37BTRLEURCRT0362684001

Nume cont: CR Coaching&Development
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO87BTRLRONCRT0362684001

Cerasela Rogen – Coach Transformational. Powered by rEVOLUTION Media.